reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Implantacja czy okres?

Cześć dziewczyny. Szukam porady kogoś doświadczonego w temacie. Aby nakreślić wam obraz całej sytuacji zacznę może od początku. Od 17 sierpnia (19.08 okres) do 12 września mieliśmy z mężem "celibat" (niestety nie zgrały się nam terminy urlopów w pracy) Od przyjazdu do domu, nie marnowaliśmy ani minuty na baraszkowanie. 22 września według kalendarzyka miałam dostać kolejną miesiączkę. Opóźnienie trwało aż do dzisiaj. Dzisiejszego poranka zauważyłam krwawienie, ale jest tak skąpe, że gdyby nie higiena osobista, jedną podpaskę mogłabym mieć założoną całą dobę. Praktycznie wymieniam "czyste" podpaski. Od tygodnia męczyły mnie objawy typowe dla okresu, jednak kiedy go dostawałam, wszystko mijało, teraz nadal bolą mnie piersi, są twarde jak kamienie, mam kłujący ból w podbrzuszu i odczuwam ogólne zmecznie. Przyznam szczerze, że testu ciążowego nie robiłam, będąc święcie przekonana, że przy owych dolegliwościach po prostu okres się spóźnia, ale "przyjdzie" Więc moje zapytanie brzmi... Myślicie, że warto po tym plamieniu wykonać test ciążowy, czy to koniec nadzieji...??? 😪

reklama
Moim zdaniem warto :) Ja myślałam,że mam zwykły okres,spóźniony a później wyszło,ze ciąża. Dzisiaj jestem w 28tc i wszystko jest dobrze🥰

Moim zdaniem warto :) Ja myślałam,że mam zwykły okres,spóźniony a później wyszło,ze ciąża. Dzisiaj jestem w 28tc i wszystko jest dobrze🥰
Dziękuje, takiej odpowiedzi potrzebowałam 😊 Gratuluję i życzę szczęśliwego rozwiązania 🥰 a o swoich wynikach będę informowała na forum 😊 Pozdrawiam serdecznie 😘

Jeśli dostałaś krwawienie to jest okres. Nieważne jaki jest w tym miesiącu, ale żywa krew to krew.
Jak dlugie masz cykle? Regularne?

reklama
Poprostu zrob test i bedziesz miala odpowiedz. Plamienie czy krawienie zdarza sie w ciazy, moze sie oczyszczac krwiak, moze byc problem z progesteronem. Nie zawsze takie sytuacje konczą sie poronieniem. Dopoki nie wiesz czy zaciazylas to mozesz tylko gdybac i niepotrzebnie sobie stresu napedzac

Do góry