reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona marcowych dzieci

reklama
Jak mój mąż dzisiaj się dowiedział, że na 90% syn to się pyta czy imię może już wybierać. Powiedziałam mu, że może zaproponować, więc stwierdził, że pomyśli. Już się tego boję.
W poprzedniej ciąży upierał się na Henryka, ja na Jakuba. Spotkaliśmy się w połowie drogi z Leonem :)

U nas po wczorajszym USG się okazało, że moja intuicja nie działa, bo pan doktor stwierdził z przekonaniem, że to dziewczynka! :D

Także pierwsze co, to pomyślałam o Milenie - podoba się mnie i - o dziwo! - również mężowi, choć on jeszcze nie zdecydował, stwierdził, że jeszcze będzie szukał.

A do mnie mała Milenka / Mila, a starsza Milena bardzo przemawia :)

U nas po wczorajszym USG się okazało, że moja intuicja nie działa, bo pan doktor stwierdził z przekonaniem, że to dziewczynka! :D

Także pierwsze co, to pomyślałam o Milenie - podoba się mnie i - o dziwo! - również mężowi, choć on jeszcze nie zdecydował, stwierdził, że jeszcze będzie szukał.

Jeszcze moze sie cos zmienić u mnie trzech lekarzy mowilo dziewczynka do 18 tygodnia w był chlopiec [emoji23]

Milena mi tez sie podoba :)

Jeszcze moze sie cos zmienić u mnie trzech lekarzy mowilo dziewczynka do 18 tygodnia w był chlopiec [emoji23]

Kolezanka jakos pod koniec ciazy mając juz wyprawke dowiedziala sie ze z dziewczynki zrobil sie chlopiec ;-) nadmienie ze ciaze w lux medzie prowadzila..

reklama
Do góry