reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

Co do drugiego imienia.. Ja z siostra mamy po babciach. Ja po babci od strony mamy, sis od taty. Idac tym Dori powinien miec albo po moim ojcu albo po M ojcu.. Ale zupełnie sie nam to nie widzi :/ Jeszcze ewentualnie po moim dziadku ale Dorian Józef nie pasuje totalnie. Gdyby byla dziewczynka miała by po mojej babci jak ja Teresa.
Więc suma sumarum- będzie miał po swoim tatusiu bo pasuje najbardziej;)
Dorian Julian

reklama
nie wiem jakie sa obyczaje z tymi imionami

ja mam jedno imię,mój brat miał 2
nasze dzieci maja jedno imię,mój mąż ma dwa ale to drugie nie ma ani po dziadku ani po tacie
nasz mały tez będzie miał jedno imię

oj dla mnie te imiona to ciężki temat. tlo nie takie łatwe - w końcu to na całe życie! i na dodatek wierzę w to że imię nadaje charakteru osobie. no jak patrzę na te opisy imion to rzeczywiście się wiele mi zgadza co do mojego imienia czy imion mi bliskich osób ! no i kurcze jak tu nadać odpowiednie imię dla nowego człowieczka :(

u mnie też będa dwa imiona. ja właśnie nie do końca wiedziałam jak to jest z tymi imionami, kiedy się nadaje drugie, a tu mnie szokneli, że od razu dwa :szok:

U nas tez tylko jedno imię. Ja mam jedno, mąż 2 ale tylko dlatego ze jego tata sie uparł ;-) Kevin ma jedno , i Alexander te będzie tylko alexandrem ;-)

u nas też jedno, jakoś po mojej stronie wszyscy mają po jednym u męża po dwa, ale mąż nie zgłasza chęci nadawania 2giego imienia. Więc będzie Grzegorz co znaczy czujny, czuwający :happy2:

reklama
Do góry