reklama
mi dla dziuwuszki podoba się Hania, mężowi jeszcze jak byłam w poprzedniej ciąży też się podobało i tak miało być jakby była dziewczynka, ale teraz powiedział tak: "Hanka? Jak Hanka Mostowiak" ale może dopnę swego, co do chłopca, mężul nie ma na razie pomysłu, ale ja mam: Franek, Witek.
w poprzedniej od początku miała być Hania albo Antek, i Antek został do końca. a teraz, zobaczymy :-)
w poprzedniej od początku miała być Hania albo Antek, i Antek został do końca. a teraz, zobaczymy :-)
mikaaa
Fanka BB :)
My póki co mamy sporo imion, choć i tak już przesiew zrobiliśmy. Pierwsze dwa z imion żeńskich i męskich są naszymi faworytami póki co
Dla dziewczynki:
MARTYNA
ZUZANNA
Agata
Blanka
Ida
Iga
Jadwiga
Karina
Lidia
Marika
Dla chłopca:
MIŁOSZ
TOMASZ
Adam
Adrian
Daniel
Eryk
Łukasz
Marcin
Mariusz
Rafał
Roman
Szymon
Wojciech
Dla dziewczynki:
MARTYNA
ZUZANNA
Agata
Blanka
Ida
Iga
Jadwiga
Karina
Lidia
Marika
Dla chłopca:
MIŁOSZ
TOMASZ
Adam
Adrian
Daniel
Eryk
Łukasz
Marcin
Mariusz
Rafał
Roman
Szymon
Wojciech
widzę że Emilka to teraz bardzo popularne imię. ja jak byłam mała to strasznie nie lubiłam mojego imienia, bo dużo osób się myliło i mówiło na mnie Elwira albo Kamila i zawsze strasznie się wkurzałam teraz już na szczęście nie, chociaż jeszcze niedawno teść mojej siostry mówił do mnie Ewlinka hahaha
mi dla dziewczynki podoba się Martynka albo Natalka, a dla chłopca Kuba i Filip.
mi dla dziewczynki podoba się Martynka albo Natalka, a dla chłopca Kuba i Filip.
reklama
Columbina
Fanka BB :)
Nam, jeszcze przed ciążą podobało się imię dla dziewczynki Liliana. No, ale takie imię wybrała moja szwagierka dla swojej córy, więc odpada u nas.
Teraz na 99% dziewczynka będzie Alicja <3
A dla chłopca to na tapecie jest kilka... Igor, Filip, Aleksander... i ciągle przychodzi do głowy jakieś nowe imię.
Teraz na 99% dziewczynka będzie Alicja <3
A dla chłopca to na tapecie jest kilka... Igor, Filip, Aleksander... i ciągle przychodzi do głowy jakieś nowe imię.