reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

kamejka - a u nas jest tradycja, że pierworodne dostaje drugie imię po rodzicu. Czyli moja najstarsza córcia jest Maja Katarzyna. Druga córcia jest Milena Agnieszka ( po mamie chrzestnej, a mojej ukochanej siostrze). Teraz będzie Igor Marcin - drugie imię po tatusiu :)

reklama
No właśnie mój M nie chce dawać drugiego bo mówi że to tylko problemy w papierach z tym bo nie wiadomo kiedy podawać drugie a kiedy nie. Ja tam jakoś nigdy z tym problemu nie miałam. Oczywiście ja mówię tylko w odniesieniu do PL

My też dajemy jedno imię i jesteśmy co do tego zgodni. Ja mam jedno, mój mąż ma dwa ale twierdzi, że nigdy drugie imię mu się nie przydało i uważa że jest niepotrzebne.
Tylko teściowa zawiedziona .

Zdecydowanie bardziej jestem za Teodorem. Bardzo mi się to imię podoba ale u nas odpadło bo na co dzień byłby Teo, a wole imiona ma co dzień nie zdrabniane.

reklama
Do góry