reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

Basia też tak mieliśmy, dla dziewczynek to mamy jeszcze kilka w zapasie, na następne córy ;) ale dla chłopca to tylko Adam albo Krzyś. Moja kuzynka w WB dała synowi na imię Jan, tam jest Janem w PL jest Jaśkiem i nikt nie ma problemu ;)

reklama
No wlasnie ja caly czas mysle, dla dziewczynki łatwiej, bo jest kilka ktore mi sie podobaja, ale z chlopcami zawsze bylo gorzej :) nawet w pierwszej ciazy gdy jeszcze nie znalismy plci trudno nam bylo wymyslic imie dla chlopca.

Oj dziewczyny My też nie możemy się zdecydować, dla chłopca jedyne co nam przychodzi do głowy to Olaf, podoba mi się jeszcze Wiktor ale koleżanka kiedys miała kota Wiktora i teraz jak słysze to imię to mam przed oczami czarnego kocura ;-), a dla dziewczynki to ciągle się zmienia, na początku miała być Hania albo Anielka, ale chyba nam przeszło, mój mąż chce Karolinkę, ja myślę nad Ninką i Blanką a teraz wpadło mi do głowy....Pola :-) będzie łatwiej jak poznamy płeć dzidzi ;-)

Ja patrze iomiona takie w miare latwe po ang. Narazie na mojej liscie sa :

Adam,Filip,Dominik,Mateusz,Patryk,Marek,Jakub,Dawid,Damian,Michal.

Dodam cos jeszcze jak mi sie cos spodoba lub wymysle. Maz mowi ze zagramy w marynarza chyba jak juz lista bedzie pelna :-D

Moze macie jakies propozycje jeszcze? Powiem tylko, ze preferujemy Polskie imiona.

reklama
Do góry