reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla dzieci

reklama
Też bardzo podoba mi się to imię dla chłopca. Jeśli będzie chłopak to pierwszy wariant Bruno a drugi Krzysiu :)

Mi ostatnio zaczęło podobać się imię Ewa (wcześniej nigdy nawet nie brałam go pod uwagę). A dla chłopca Michał. Niby oba imiona proste, ale może właśnie dlatego coś w sobie mają :)

A my podjęliśmy decyzje, że będzie Marysia [emoji4]

„Drobna” aktualizacja - z Marysi mała szalejąca w brzuszku została Zuzią [emoji16][emoji3]

Także u nas Zuzanna.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dla chłopca mieliśmy imię Gabryś od samego początku ciąży. Tylko że jest dziewczynka [emoji28][emoji39] a tu mam problem ... Zawsze chciałam Alicję ale kuzynka dała tak na imię corci ... Mamy dużo dziewczynek w rodzinie i ciężko trafić żeby się nie powtórzyło, było ladne, pasowało do nazwiska i źle mi się nie kojarzyło [emoji14] mąż wymyślił Julcie ... Zobaczymy jeszcze troszkę czasu mamy [emoji6]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry