reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla dzieci

Ja osobiście myślałam o Zosi lubię imiona co mają wiele form. O Alicji też rozmawialiśmy, ale póki co najstarszy syn mówi, że Jagoda. Jeszcze jest trochę czasu tylko boję się, że tak się już oswoje z tą Jagódką, że już tak zostanie.
Ja nie mówię że to jest złe imie, znam Jagode nie jedna... a do Alicji to tez juz trochę przywyklam w sumie [emoji23] tez chciałam Zosia albo Zuzia... zobaczymy jeszcze [emoji5]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widzę, że mamy podobny gust hehe.

A powiedz mi jakie te Jagody są? Pierwszej córce dałam na imię Ula, bo poznałam dwie Ule i bardzo je polubiłam. Były miłe, spokojne i wesołe. Moja córeczka też taka jest. Jak była malutka to nie trzeba było jej nawet usypiać, jest taka kochana i bardzo dobra.

Ostatnia edycja:
Widzę, że mamy podobny gust hehe.

A powiedz mi jakie te Jagody są? Pierwszej córce dałam na imię Ula, bo poznałam dwie Ule i bardzo je polubiłam. Były miłe, spokojne i wesołe. Moja córeczka też taka jest. Jak była malutka to nie trzeba było jej nawet usypiać, jest taka kochana i bardzo dobra.
Jakie są Jagody pytasz? Te które znam są troszkę szalone [emoji23] ale raczej nie było z nimi problemów [emoji4]

U mnie córeczka Paulina lub Milena, a z synem trochę gorzej..podoba mi się Aleksander albo Bartosz [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@basia89 ja mam i Milene i Pauline [emoji23]

O jak super [emoji3] może mi się uda chociaż jedno z tych imion wykorzystać [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

reklama
Do góry