Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie się Liwia bardziej podobaAmelka śliczne!, tylko mam wrażenie że co druga w przedszkolu to Amelia, Julia, Zuzia..
Liwia niespotykane, rzadkie imię - tak mi się wydaje
Babcia nie może przyzwyczaić się do Liwii, mówi że dziwne imię ..
Nie dziwie się ze masz kłopot jedno i drugie piękne Amelia bardziej popularne, Liwia mniej osluchane co jest plusem ale chyba trudniej zdrobnic.Ja nie mogę się zdecydować, Amelia czy Liwia .. co myślicie ??
Gdybym miała mieć dziewczynkę to byłaby Matylda od dziecka mi się podobało ale będzie chłopak i mąż wymyślił Kacpra.ja chciałam Aleksandra ale Kacperek tez jakoś od razu wpadł mi w ucho.no i ta duma m ze wymyślił imię dla syna bezcenna.ale dziewczynki bym mu nie podarowałaMnie podobają się imiona Agatka Dorota Jagna Matylda dla chłopca Heniu Julian Miłosz Kamil.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom