reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Z listy 7 imion zostały:
Pola
Matylda
Blanka
a reszta na razie się jakoś ulotniła.
I najlepsze jest to, że ja myślę o tych 2 pierwszych, a mężowy o 3
I się jakoś nie możemy zgrać
Pola
Matylda
Blanka
a reszta na razie się jakoś ulotniła.
I najlepsze jest to, że ja myślę o tych 2 pierwszych, a mężowy o 3
I się jakoś nie możemy zgrać
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzięki. Ja jakoś nie umiem zdecydować
Mam od kilku miesięcy z tym problem...
Mam od kilku miesięcy z tym problem...
sembonzakura
Fanka BB :)
kurde jak czytam te wasze dylematy dziewczynki to się ciesze że my długo przed ślubem długo przed ciążą rozmawialiśmy już o dziecku i imieniu i tak juz się przekonaliśmy do nich że nie mamy dylematów
Najwyżej jakby druga dziewczynka była kiedyś to może sie skuszę na Gabrielę? Ale to imie mi się bardziej ze mną kojarzy niż z moim dzieckiem
Co do Tymona i Tymoteusza oba mi się podobają
Dziewczynki drogie a patrzyłyscie np na internetowe katalogi imion? Może wasze dzieciatko wam się kojarzy szczegolnie z czymś i imię dobierzecie po znaczeniu??
polecam tą storne duża baza imion z całego świata plus znaczenie:
20000-NAMES.COM: 20,000+ Names from Around the World--baby names, pet, pets, sim, story character, meaning, origin, etymology, etymologies, meanings, origins
)
Najwyżej jakby druga dziewczynka była kiedyś to może sie skuszę na Gabrielę? Ale to imie mi się bardziej ze mną kojarzy niż z moim dzieckiem
Co do Tymona i Tymoteusza oba mi się podobają
Dziewczynki drogie a patrzyłyscie np na internetowe katalogi imion? Może wasze dzieciatko wam się kojarzy szczegolnie z czymś i imię dobierzecie po znaczeniu??
polecam tą storne duża baza imion z całego świata plus znaczenie:
20000-NAMES.COM: 20,000+ Names from Around the World--baby names, pet, pets, sim, story character, meaning, origin, etymology, etymologies, meanings, origins
)
Ostatnia edycja:
rysia420
Ratunku! Nie mogę nic wybrać! Toż to jakaś masakra jest.
Wczoraj nad moją głową zapaliła się lampka i migające słowo "Wiktor".
Mój P nie skrytykował, co więcej, powiedział że ładne, aczkolwiek nie wiem jak to zdrobnić. Strasznie ciężkie mi się wydaje
Tak czy inaczej, mam jeszcze "aż" +/- 90 dni na myślenie...
Mój P nie skrytykował, co więcej, powiedział że ładne, aczkolwiek nie wiem jak to zdrobnić. Strasznie ciężkie mi się wydaje
Nia
chyba wiki, wikus zdrobnienie gdybym miala chlopca tez dla mnie wchodziloby to imie do scislej czolowkiRatunku! Nie mogę nic wybrać! Toż to jakaś masakra jest.
Wiktor bardzo ładne, faktycznie trudno ze zdrobnieniem, bo Wiki kojarzy mi sie raczej z Wiktorią, a Wikuś jakoś mi nie brzmi - ale zawsze mozna domową ksywę wymyślić...
u nas nadal problem - wogóle nie ma dyskusji poza dyskusjami z Zosia, która ostatnio stwierdziła, ze "i tak będę braciszka nazywac Tymon"
u nas nadal problem - wogóle nie ma dyskusji poza dyskusjami z Zosia, która ostatnio stwierdziła, ze "i tak będę braciszka nazywac Tymon"
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiktor super. Znałam 2 baaaaaaardzo przystojnych :-)