Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na jednym z forum wyczytałam że jak ktoś daje na imie Nikola to pochodzi z patologicznej rodziny.. walą mnie te powiedzenia i to co ktoś powie na to imie. U nas córka prawdopodobnie bedzę miała tak na imie. Mąż wybierał.
ja byłam przeciwna temu imieniu ale nie że mi się nie podoba tyle ze jest zbyt popularne.. ale z czasem się do niego przekonałam. Mój mąż wybiera imie dla drugiego dziecka.. i jak powiedział ze podoba mu się Nikola tak się przekonałam do tego imienia, chce by mąż miał satysfakcje że to on wybierał imie on tak dumnie opowiada znajomym, rodzinie o mojej ciązy że mogla bym go słuchać na okrągło.Nasza córka też będzie nosić to imię, bo bardzo nam się podoba A w ogóle to dziwię się tym opiniom na temat tego imienia.. pierwszy raz coś takiego słyszę...