reklama
osa1985
Początkująca w BB
Witam! Nie wiem jeszcze czy urodzę synka czy córkę - wolę chłopca - ale imiona już mamy Dla chłopca - Sebastian, dla dziewczynki - Zuzia lub Maja Zobaczymy
w ramach rozweselacza polecam stronkę:
Męskie imiona słowiańskie - lista materiałów :: Zgapa.pl
a tu imiona świętych
http://www.brewiarz.katolik.pl/czytelnia/swieci/alfabet.php3#b
Męskie imiona słowiańskie - lista materiałów :: Zgapa.pl
a tu imiona świętych
http://www.brewiarz.katolik.pl/czytelnia/swieci/alfabet.php3#b
Ostatnia edycja:
emilia1103
Fanka BB :)
u nas na 100% Krystian
Moja Corcia ma na imie 'Blanka'- Blania Blanusia wolamy tez na nia czasem nusia albo ancia od Blancia
A Mi podobaja sie dla dziewczynki - Molly, Daisy,Zuzia, Cloe,Lola, Maja, Karolinka,Cindy
A dla chlopca- Nikodem, Natan, Nataniel, Daniel, Wiktor, Olivier, Dawid, Joel, Noel,Jonatan, Dominik
o i wiele innych dla chlopca mam chyba wiecej;-)
ale jakby byl syn to Natanielek
A Mi podobaja sie dla dziewczynki - Molly, Daisy,Zuzia, Cloe,Lola, Maja, Karolinka,Cindy
A dla chlopca- Nikodem, Natan, Nataniel, Daniel, Wiktor, Olivier, Dawid, Joel, Noel,Jonatan, Dominik
o i wiele innych dla chlopca mam chyba wiecej;-)
ale jakby byl syn to Natanielek
Ostatnia edycja:
ryśka
Początkująca w BB
a co powiecie na Ryszarda?
reklama
My będziemy mieli chłopczyka Wybralam dla niego imię Karol - co myślicie?
Ja sama jestem zwolenniczką bardziej tradycyjnych imion - byleby sie nie powtarzały, a o Karolu jeszcze nie słyszałam w moim otoczeniu.
Ja sama mam na imię Aldona - imię dość rzadkie - niestety mama kierowała się oryginalnością co miało na mnie zły wpływ, kiedy byłam dzieckiem wszyscy się wyśmiewali
Ale teraz jest mi z moim imieniem całkiem nieźle
Ja sama jestem zwolenniczką bardziej tradycyjnych imion - byleby sie nie powtarzały, a o Karolu jeszcze nie słyszałam w moim otoczeniu.
Ja sama mam na imię Aldona - imię dość rzadkie - niestety mama kierowała się oryginalnością co miało na mnie zły wpływ, kiedy byłam dzieckiem wszyscy się wyśmiewali
Ale teraz jest mi z moim imieniem całkiem nieźle
Podziel się: