reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ile powinno trwać karmienie?

Bzdury o KP można usłyszeć nawet od lekarzy (been there). Jeśli waga dziecka rośnie w normie, to wszystko jest ok. Z czasem zacznie się najadać w kilka minut.
Warto być czujnym i jeśli sytuacja się nie zmieni odwiedzic neurologopede w celu sprwdzenia wędzidełka. Waga syna rosla w normie, jadł, zasypiał, jadł, zasypiał. Czas niestety u nas niczego by nie zmienił. Dopiero zabieg przyniosł pozytywna zmianę. Nie mowię, ze w tej sytuacji tak jest, jednak warto też mieć taką wiedzę i być czujnym.

reklama
Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie! :)

Nie wspomnę już o mężu, który również mi insynuował, że jak będę pozwalać małej na drzemki przy piersi, to ją przyzwyczaję i nie będę w stanie odłożyć... dodam, że to moje pierwsze dziecko, mąż już jedno dziecko ma i teraz widząc Wasze komentarze mam ochotę piznąć mu patelnią tak dla zasady.
Niektórzy faceci to powinni wziąc rozbieg i w ścianę... wydaje im się, że oni by ogarniali lepiej. Dobrze, że nie rodza, bo zaraz by twierdzili, ze to tez robią lepiej.

Do góry