reklama
Gosi rosną górne 3-ki, jeszcze się nie przebiły, ale juz je widać. Gorzej je i jest lekki bunt przy myciu zębów, ale generalnie dużo lepiej niż przy 4-kach.
A dzisiaj mało zawału nie dostałam, jak się do mnie dziecko uśmiechnęło. Ja patrzę, a tam u góry szczelina, brak zęba, czy co...
no ufff... to tylko skórka gruszki weszła między ząbki
A dzisiaj mało zawału nie dostałam, jak się do mnie dziecko uśmiechnęło. Ja patrzę, a tam u góry szczelina, brak zęba, czy co...
no ufff... to tylko skórka gruszki weszła między ząbki
kropa501
Fanka BB :)
A my mamy szóstego zęba Tempo ekspresowe, nie ma co...
kropa501
Fanka BB :)
My nadgoniliśmy, w ubiegłym tygodniu wyprodukowaliśmy dwie czwórki i trójkę Na wylocie ostatnia z czwórek i jednocześnie kolejna trójka
reklama
kropa no własnie coś tak zerkałam na twój suwaczek i wyszło mi że w miesiąc z lekkim okładem Radzio podwoił ilość ząbków
u nas tym razem zęby (3-ki górne) rosna bardzo powoli, co przekłada sie również na ogólny wzrost, tzn. prawie stoi i stopa tez stoi w miejscu. Wcześniej jak zeby jej szybko rosły, to musiałam większe ciuchy szykować i buty
u nas tym razem zęby (3-ki górne) rosna bardzo powoli, co przekłada sie również na ogólny wzrost, tzn. prawie stoi i stopa tez stoi w miejscu. Wcześniej jak zeby jej szybko rosły, to musiałam większe ciuchy szykować i buty