reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Jakubek jest bardzo dzielny jeszcze jak szybko się go ciągnęło na kaczuszce to się w głos śmiał...a daleko był, że hoho :)
A mój Jakubcio już nawet się nie kwasi przy porzeczkach...hehe fajne mamy dzieci :)

reklama
marta fajne zdjecia! aj widze Kubus lubi się też kąpać:) fajnie wygląda w tej kaczuszcze. No twardziel z tymi porzeczkami! hehe moj Filip to tak uwielbia cytryny ze jak mu jedną obiorę to zjada całą bez zastanowienia hehe:) a mnie na samą mysl skreca jezyk hehe

miłego wieczorku!

my sie dzis pogoscilismy z rodzinką, było miło:) a potem pojechalismy sobie na przejażdzkę troche padało ale co tam ;)

Hej dzieczyny! my od 8 na nogach bo teść nas obudził telefonem:dry:
Pogoda jest teraz tragiczna... no ale oby na nasz urlop sie rozpogodziło!:cool2:
Filip wcina własnie sniadanko a ja piję kawkę. Zaraz biore sie za pranie bo musze juz mnie wszystko mniej wiecej obcykane co bierzemy do Gdanska. W środe pakowanie.

miłego dnia wam życzę! :)

Witajcie.
Ja z rana mialam męża w domu i pewnie niedługo wróci :) He ale miałam widoki jak rano Jakub tańcowal z tatusiem uśmiałam się za wszystkie czasy :)
A teraz Jakub odebrał telefon od mojego taty :) Mialam na wibracjach i nie słyszałam a ten równo do ucha przykładał tel :) Cwaniaczek.
Aneta nie zazdroszczę wypadu na miasto w taka pogodę. A jak zrobisz porządki to z rozpędu do mnie zapraszam :)
Kinga z tym praniem...też by się u mnie po weekendzie przydało...więc też jak się rozpędzisz hehe
Jakubek teraz mi pomału zasypia...Jak zaśnie to ja się wezmę za sprzątanie.

Cztery razy uciekał z łóżeczka aż padł!!
LEcę sprzatać...
O proszę a dziewczyny cicho siedzą...żadna nie chce pomóc :)

Hej. A my już po obiedzie:) Byliśmy na zakupach w kaufie, kupiliśmy wszystko co potrzebna do zrobienia pit i w domu razem wzięliśmy sie za robienie obiadu:) Filip pomagał nam najbardziej podjadając warzywka hehe ale było pyszne zjedlismy po dwie i dosyć:) Teraz chłopcy mi zasneli wiec i ja pewne sie położę odpocznę.
A potem idziemy do moich rodziców na kawkę.

miłego popołudnia.
buziaki!

reklama
Do góry