reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

witam:)
My już od 8 na nogach:) Bylismy na zakupach w kaufie zjedliśmy śniadanie i teraz chwilowo jestem sama z Filipkiem bo mąż w pracy. Po południu bedziemy mieli gości:)

Teraz biore sie troche za porządki
miłego dnia!

marta fajnie ze wczoraj byliscie na tym grilu:) i dzieki za zaproszenie ale my już byliśmy padnięci po powrocie z olsztyna. Mialas fotki dodac i co? ;)
anetka wieczorne spacery są cudowne i bardzo przyjemne:) my niestety wczoraj juz nie mielismy siły na wyjscia po za tym Filip już nam spał:) a mąż po pracy też zmeczony.

reklama
Witajcie.
Kinguś dodam foteczki, ale my dopiero dzisiaj bądź jutro zjedziemy do domku. Jesteśmy u Marcina rodziców.
Teraz Jakubek śpi...a jak wstanie to jedziemy na Krupówki na dzionek nad jeziorko?
Może macie ochotę dziewczyny z rodzinami dojechać do nas?? W każdym razie my tam będziemy i jak coś to czekamy hhehe
Fotka waszych maluchów jest świetna hehe Kochane bobasy!!

buziaczki...idę popić sobie kawki!

Marcia no to miło macie zaplanowany dzień:) no ja nie wiem, ale raczej nie damy rady do was dojechać no chyba ze goscinka szybko sie zakonczy;) dam znać.
A ja w trakcie sprzątania jestem... jeszcze troszke...
kurde Filip mi wylał sok na dywan no poprostu..!!!:wściekła/y: ehhh:sorry: dzieci.........

czekam na męża:)

Pewnie Filipku...niech się mamusia nie nudzi :) Oj my też niedawno mieliśmy prany dywan a już wygląda jakby z pięć lat czyszczony nie był... Ech :)
No to Kinga czekam na wiadomość.
A ty Anetko? Numer tel chyba masz do mnie co?

Ja jestem jestem...
A więc u nas było tak :) Wczoraj grill...Jakub na dzałce najadł się malinek i porzeczek :) Hehe wychodził z działki sam czerwony od owoców jak malina :)
Dzisiaj byliśmy nad jeziorkiem. Do 16 był bardzo fajna pogoda... Jakubek godzinę czasu siedział w wodzie :) A był zachwycony!!
Teraz już w domciu. Jakubcio śpi...a ja z mężem odpoczywamy.
1008258gr9.jpg

1008267ek9.jpg

1008288pg9.jpg

reklama
Do góry