reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
To leć leć...
Aj fajnie macie spędzicie sobie razem dzioneczek...Napewno bedzie wesoło!

Ja też uciekam..budzić męża :)

anetka no na pewno spedzamy razem popołudnie! :) ostróda-olsztyn:cool2: bedzie fajnie.
ja juz wykąpana w koncu hehe

marcia milego dnia! ;)

Hey..
A ja piszę od teściów... Hmmm Marcin poszedł na chwilę do kolegi, teściu wyszedł też na moment, teściowa śpi, Jakub śpi, szwagierka i jej chłopak jeszcze nie dojechali...a ja sama przed komuterem buuuu
Ale jak Jakubcio wstanie idziemy grillować :) A jutro nad jeziorko jeszcze nie zdecydowaliśmy czy krupówki czy siemiany :)
A jak tam wasz wyjazd?

no wyjazdy sie udał, w Olsztynie było fajnie:) zlazłam sie na maksa a mąż to juz jest wypompowany na całego bo do południa w pracy i potem jeszcze jechał.
Dzieci miały atrakcje to fakt:)
teraz na razie znikam...
mamy z mezem plany na wieczór

dobranoc:)

My po grillu. Jakubcio wyszalał się, że hoho. Teraz śpiocha brzdąc mały...
Mamy fajne focie to się pochwalę po powrocie do domciu
Ja zaraz nakładam szwagierce pazurki żelowe...hehe a co tam :) Po dwóch piwkach sprawnie mi pójdzie :)
Fajnie, że miło spędziliście czas.
Buziaki/!!

reklama
Do góry