reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Hej hej... A ja popijam piweczko z siostrą :)
Anetko ciężko jest z tymi nockami...oj ciężko... Buuuuu
Kinga mówię ci owulacja a do tego ta wypalanka ot i plamienie było. A z kaską dobrze, że wam trochę wpadnie...zawsze lepiej miec trochę wiecej...hehe chociażby na waciki ;)
Ja wyłączam już komputerek... Dzisiaj śpię z Jakubciem :) Dobranoc!!

reklama
Hej! a dzisiaj dla odmiany ja pierwsza się z wami witam:-) ponieważ nie wiem o której później zajrzę, mam trochę roboty:)
marta no z kasą to super bo sporo nam wpadnie dzieki czemu bede mogła obkupić sie w Gdańsku i ja i mąż i Filiuś! :) hehe

dziewczyny może jakaś kawka dziś hm? :) chciałybyście?
miłego poranka!
mam nadzieje że wstaniecie z uśmiechem na twarzy;-)

Ja dzisiaj z kawka nie dam rady niestety... Chociaż może ale popołudniu...
Ja dzisiaj sprzątam na weekendzik... Jutro teściu ma urodziny a w środę imieniny i nie wiem czy będziemy jechać, bo impreza ma być za tydzień... No ale trzeba ogarnąć :)
Dzisiaj Jakub strasznie się wiercił w nocy...ae jak tylko posmarowałam mu dziąsełka od razu przestawał...Szkoda mi go tak się męczy moje słoneczko...
Idę głowę umyć i robię kawusię...siostra popilnuje Jakubcia heheh
Kinga ja wstałam z usmiechem... Bo mąz akurat z pracy wrócił :)

Hehe ja nie bardzo...chyba że popołudniu...No ale zapraszam do mnie około 11...jest u mnie tylko siostra :) Byscie i ją poznaly ;)

:) marta dzięki za smska ale nie mogę odpisać:p jasne że przyjdziemy na 11 postaram sie być! Ja twojej siostry poznawać już nie muszę hehe

najpierw jeszcze do spółdzielni musze isc... :)

anetka ciesze sie że mała ci ładnie przespała noc! ;)

i po kawkowaniu! ;) było bardzo miło spedzic z wami dziewczyny przedpołudnie:) Filip zasnął mi w drodze do domu.
Ja teraz biore sie za robotę zeby było już posprzątane na weekend:)
Jednak dziś robię nową zupę mimo że mamy jeszcze rosół. Dostaliśmy od teściów świeżych wiśni wie robię zupkę owocową:) na chłodno w taki ciepły dzień jak dziś bedzie rewelacyjna! :)

marcia a wy co jeszcze dzis bedziecie robic? przeslij nam te foteczki hehe:)
anetka wam zycze udanej gościnki dzisiaj! :)
A my wieczorem na imprezkę do znajomych popić troszku :cool2: hehe

buziaki!

reklama
Dziewczyny i ja dziękuję za odwiedziny.
Byłam chwilkę się przejść z senią i Jakubem. Kupiłam mu rewelacyjny plecaczek. Ja obiadek zamówiłam. Dla męża schaboszczaka a dla mnie i siostry rybkę :)
Fotki wam prześlę...troszeczkę później teraz Jakuba położe spać :*

Do góry