reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Kinga a może owulacja jak za szybko na okres?
Anetko a jaki masz wózek i za ile to może się popytam...a nawet moglabyś mi szybko dać znać...hmmm :)
Jakub wstał... Zaraz idziemy na spacer i po moją siostrę na dworzec, bo przyjeżdża na nockę :)

reklama
Ok to zobaczymy co z tym wózkiem... Ja się zapytam a ty poszukaj jakiejs fotki.
A z siostrą mam super :) hehe
Uciekamy na spacerek...

Aneta udaną masz teściową... Ale jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj to co mówi... Nie ma co sobie nerwów psuć babą...
A mój mąż wpracy :( Ja ledwo co siedzę, głowa mnie coś boli buuu

anetka ty się tesciową to najmniej powinnas przejmowac mowie ci..... też by mi przykro sie zrobiło na pewno ale potem bym juz to olała.
marcia moze i masz racje z tą owulacją... :confused:

co robicie dziewczyny?
Mi synek własnie zasnął... mam wiec wolne. troche zgłodniałam he

reklama
a my sączymy sobie winko:) i tez jest przyjemnie.
mąz dzis podpisał umowe z klientem i bedzie z tego duza kasa, cieszymy się!:) no i jutro ostatni dzien do pracy idzie! :)

milego wieczorku:)

Do góry