reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Witajcie.
Odchodziłam wczoraj ostatnia...i przychodzę pierwsza...
Ale jestem przymulona :/ idę kawe sobie zrobić...któraś pije ze mną?

reklama
U nas Jakubkowi też o 5 rano się chyba coś przyśniło, bo biduleczek mój przez sen plakusiał.
Marcin po nocce śpi...Jakubek u tatusia w łóżeczku oglądał listę przebojów dla dzieci na vh1 i zasnął...więc śpią razem w jednym wyrku hehe
Anetko masz rację pogoda do niczego i pewnie ja dlatego taka śpiąca jestem...i nic mi sie nie chce... Nawet kawka mnie nie rozbudziła...

witajcie! a my dziś wszyscy wyspani:) Filip obudził się około 8:30 i potem przyszedł do mnie, włączyłam mu na vh1 piosenki dla dzieci i tak sobie jeszcze pol godziny posiedział a ja kimałam:)
Pogoda dziś znowu do niczego to fakt...:dry:
My dziś wieczorkiem idziemy na goscinkę do teściów:) A do tego czasu jeszcze nie wiem co bede robiła z Filipkiem.
może spacerek.. :)

miłego dnia dziewczyny
ja tez ide po kawusie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja po zakupkach...Zostawiłam chłopaków i pobiegłam na miasto... Dzisiaj żeberka zapiekane :) ziemniaczki i mizeria...
Ciepło zaczyna się robić, więc chyba i my na spacerek pójdziemy jak Jakub wstanie. A o 14 ma przyjść babka obejrzeć fotelik 0-13 kg...może kupi?!
Kinga widzę, że Filip też lubi ROCK YOUR BABY hehe Jakubek też słucha pioseneczek a szczególnie pierwszej dziesiątki :)

anetka uwazaj na siebie, nie bierz mi sie za robote do puki brzych cie nie przestanie boleć! :tak:
marcia i jak ci mija czas? co robicie

ja sie biore za rosół hehe trzymajcie kciuki!!:-)

narazie!

reklama
Anetko, a co ci dolega?
Posprzatalam...zaraz Jakubek dostanie obiadek i pójdzie spaciulki a wtedy ja wezmę się za obiadek dla nas...
Jakub mi marudzi trochę...pewnie zęby... Wszystkie dwójki mu idą i narazie tylko jedna się przebiła...

Do góry