reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Oho i mam już cały dom na nogach :)
Męzusiaowi tez zrobiłam kawkę...
I chyba zaraz sie ogarniemy i skoczymy sobie do moich dziadków, marcina rodziców-jak ktoś będzie w domu :) Cieszę sie, ze nie bedziemy w domku siedzieć :)
Jakub zjadł przed chwilka owoce :) I chodzi zaowolony...zaraz w łapkę dostanie kawalek pączusia a my spokojnie posiedzimy przy kawusi.

reklama
Hehehe taka juz nasza natura :) Dobrze, ze Jakub ma to po nas :)
Babcia zrobiła soczek z malinek dla Jakubka wiec trzeba jechać ;)

Buziaki i do później!!

ten wiersz odzwierciedla to co ostatnio czuje..

Do przodu trzeba isc
marzenia spełniać śmiało
choćby nie wiem jak padało
nie dac sie zatopić morzu łez.
Jeżeli kochać to tylko szczerze
jeżeli śnic to tylko z pasją
Być młodym- duchem,
niech nasze marzenia nigdy nie zasną
niech światełka w nas nie gasną
Żyć,kiedy nadzieję odbierają
pomagać tym których inni nie zauważają
wierzyć, że jakiś anioł
zawsze będzie w pobliżu!

anetka fajnie że wiki ci jednak pospała. Filip tez spał z godzine dzis. zawsze cos mozna w tym czasie zrobic dla siebie nie? Fajnie ze idziecie na zakupy i że macie dzis spotkanie ze znajomymi. Ja po buty nie ide bo odeszła mi ochota niestety..

marta dokladnie, facetow ma wiec my jej juz nie potrzebne he.

milego popołudnia!

reklama
Do góry