reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Co do materaca to tyle sie naczytałam, ze nie wiem, ale chyba zaufam jednak większości mam i wybiorę kokosowo-gryczany.

też nad nim myślałam ale co jeśli dzidzia zasiusia taki materac (oczywiście są wkładki ale pomijając wkładki) to czy nie zaczną się tam rozwijać grzybki i inne świństwa szybciej niż w innych materacach???

Ja zdecyduję się chyba na kokos-pianka-gryka :-) widziałam w sklepie te piankowe (to pewnie zależy od producenta) i były cienkie i jak na moje oko to zbyt miękkie.

Dziewczyny a ja mam pytanie. Czy kupujecie jakąś kurteczkę dla maluszka?
Bo to czerwiec będzie więc jeszcze nie do końca tak ciepło, a wiadomo że z latem to u nas bywa różnie, raz ciepłe raz zimne:-(
Jak tak piszecie o tych lumpach to się zastanawiam czy do jakiegoś się nie wybrać. Dziewczyny z Wrocławia czy ktoś zna jakiś fajny?
Wiem tylko że kiedyś koło mojej pracy na Kościuszki na rogu był taki fajny second hand, ale ceny mieli dość wysokie.[/Q

Ja mieszkam na Kościuszki koło pałacyku i w sumie tu w moich regionach to tubie chodzić do lumpku koło liniowca ( koala) dużo ciuszków tam kupiłam dla synka a drugi koala też fajny jest przed przejsciem świdnickim jest również pod arkadami ale tam ceny sa strasznie wysokie. Jak byś sie chciała kiedyś wybrać to z miła chęcia potowarzysze:-)

Magda M z chęcią jak tylko zrobi się cieplej:-):-)
A w tym lumpku na rogu Kościuszki i bodajże Stawowej byłaś?

reklama
Ostatnie body jakie kupiłam dla Natalci:-):-)

Załączniki

• body1.jpg
    body1.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 43
  • body2.jpg
    body2.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 47
Do góry