kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Co do materaca to tyle sie naczytałam, ze nie wiem, ale chyba zaufam jednak większości mam i wybiorę kokosowo-gryczany.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do materaca to tyle sie naczytałam, ze nie wiem, ale chyba zaufam jednak większości mam i wybiorę kokosowo-gryczany.
Kolejne zakupy.......dobrze, że dziewczynki też dobrze wyglądają w niebieskim bo widząć co się dzieje na forum to mój Krzyś może okazać się Emilką....cociaż mam nadzieje że jednak zostanie chłopak![]()
Dziewczyny a ja mam pytanie. Czy kupujecie jakąś kurteczkę dla maluszka?
Bo to czerwiec będzie więc jeszcze nie do końca tak ciepło, a wiadomo że z latem to u nas bywa różnie, raz ciepłe raz zimne:-(
Jak tak piszecie o tych lumpach to się zastanawiam czy do jakiegoś się nie wybrać. Dziewczyny z Wrocławia czy ktoś zna jakiś fajny?
Wiem tylko że kiedyś koło mojej pracy na Kościuszki na rogu był taki fajny second hand, ale ceny mieli dość wysokie.[/Q
Ja mieszkam na Kościuszki koło pałacyku i w sumie tu w moich regionach to tubie chodzić do lumpku koło liniowca ( koala) dużo ciuszków tam kupiłam dla synka a drugi koala też fajny jest przed przejsciem świdnickim jest również pod arkadami ale tam ceny sa strasznie wysokie. Jak byś sie chciała kiedyś wybrać to z miła chęcia potowarzysze:-)
Bluza jest z wyprzedaży w Smyku.
Magda M z chęcią jak tylko zrobi się cieplej:-):-)
A w tym lumpku na rogu Kościuszki i bodajże Stawowej byłaś?