reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzien dobry!
Kartki urodzinowe juz zrobilam,tylko musze kupic klej bo nie wiem gdzie zapodzialam.a swiateczne chce z zdjeciem ale nie mam narazie pomyslu.Fotki jak juz przykleje.
A my po sniadaniu i tez na spacer sie wybieramy,Iskierka fajne fotki.

reklama
Anp czekam...

a ja sie powoli zbieram na ten bieg..wlasnie wrocilam z Belgii bo mialam upatrzone tam buty do biegania:-Da teraz jeszcze tam fajna akcjie zrobili bo za kazda stara pare butow dostajesz bon na 10 e korting:tak:

I co kupilas Aniu te buty>????Wiem ze w Scapino mieli tez kiedys taka akcje.A my juz ze spacerku,,,dwie godziny chodzilismy a teraz obiadek i kawka,pochwale sie tez fotkami ....
P1090511.jpgP1090522.jpgP1090519.jpg
Wkleje zdjecia kartek ale jeszcze nie sa na 100%.
P1090532.jpgP1090534.jpg

Ostatnia edycja:
Aniu no wiesz, w tamtym roku w pazdzierniku zar lal sie z nieba, upal byl straszliwy, ja bylam w 5 miesiacu, a na plazy siedzielismy i sie zastanawialismy skad to ocieplenie klimatu, zeby w pazdzierniku temperatura do 30 stopni siegala :-D w tym roku raczej na takie wygibasy sie nie zanosi:nerd:

Moja kolezanka urodzila synka, miala wywolywany porod, i jeszcze do tego byl vacuum.... masakra :baffled: widze, ze tutaj czesto ten odkurzacz stosuja:dry: :baffled:

My dzisiaj z rana zaliczyliśmy basenik, a potem wybraliśmy się do lasku z drugiej strony Rijswijku i spacerkiem zawędrowaliśmy do parku ze zwierzaczkami (Vredenburch). Było bardzo fajnie:-D ...a teraz dalszy ciąg leniwej niedzieli:tak:

20121007131.jpg20121007132.jpg

Czesc dziewczyny!

Weekend prawie sie skonczyl tak szybko zlecial ale jezcze tylko 2 tyg do urlopu. Wczoraj mialam gosci (szwagier z kolega). Wogole to moj szwagier mial wypadek w pracy w on wrocil z PL we wtorek poszedl do pracy i kolega go nie widzial i przycisl do sciany wozkiem widlowym (5T) Teraz siedzi w domu i czeka az opuchlizna zejdzie zeby mogli ocenic co sie stalo bo byc moze ma zmiazdzona kosc. Narazie mial 2 rentgeny ale nic nie wykazaly.

A dzisiaj mialam taka przygode z Filipkiem ze masakra. Stal sobie w chodziku i jadl biszkopta smialam sie ze on tymi nogami musi caly czas machac na chwilke nie przestanie nie minelo pol minuty i moj T wola mnie i pyta co to jest pod jego nogami ja patrze a tam taka mega zolta plama nogami roztarata. Myslalam ze moj pies kupe zrobil a on wjechal w to :-) wyciagalam go szybko patrze on dupa czysta pies ucieka juz chcilam krzyczec na psa a tu patrze na nogawki od Filipa i mu sie wylewa nogawkami kupa. Wyobrazcie sobie jaka mialam brudna robote naszczescie nie bylam sama bo nie dalabym rady. Od razu do wanienki go wsadzilam. Pierwszy raz cos takiego widzilam i mam nazieje ze ostatni.

A tak na marginiesie to zlozylam zamowienie w tym polskim markecie o ktorym pisalam i dzisiaj barzo mili ludzie mi dostarczyli wszytsko do domu. Dostalam gratis pare probek z ziaji.

witam wieczorowo...

Anetko niezla akcja z tym chodzikiem:-D zdrowka dla szwagra:tak: a co do sklepu to fajnie macie z tymi zamowieniami... ja w sobote pognalam do polskiego sklepu.... na dzrzwiach ze od 10.00 a za piec 11.00 nikogo nie ma:dry::baffled: wiec pojechalam do drugiego gdzie majonez kielecki dostalam :tak: tyle ze w domu cena mnie zaskoczyla 4,20:szok::baffled: mniam ta moja salatka warzywna:zawstydzona/y:
Iguana ale z ciebie wedrowniczka:tak:jak zawsze foty super!

Karola gdzie sie zaszylas?

a to nasze medale!

Załączniki

• DSCF4314.jpg
    DSCF4314.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 59
  • DSCF4304.jpg
    DSCF4304.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 67
Witam
Iskierka pewnie spisz jak sie tak dotlenilas,co? fajne foteczki - takie rodzinne...
Spałam, spałam. Za to dziś nie umiałam chodzić...:baffled: Coś mi się w tej ciąży porobiło i teraz jak dlugo pochodze to na drugi dzień mam straszmy problem z bólem spojenia.
Na szczeście dziś niedziela to odpoczęłam. Nawet mama nie nalegała na wyjazd do kościoła. Wiedziała, że musze odpocząć, bo następne 4 dni spędzę w pracy.
No właśnie, zapomnialam wam powiedzieć, że dzwonili z biura w piątek i mam pracę od poniedziałku do cwartku od 6.00-14.00. Mam nadzieję, że już tak będzie co tydzień.
A po południu na kawie była Robale z mężem i całkiem miło (choć krótko) spedziliśmy czas przy kawce:-)

hejka
a ja dzisiaj w pracy bylam i to az do wpoldo trzeciej :crazy: zawsze w niedziele jak jest pogoda i mysle ze uda nam sie wczesniej skonczyc to jak na zlosc zawsze sie ktos kreci i d... zawraca. Za to jak przyjechalam to pojechalismy do lasu i troche grzybow nazbieralam a Daan takiego ogromnego grzyba znalazl ze :szok: wrzuce jutro zdjecie

Aneta czego sie Filipek najadl ze go tak pogonilo :-D dobrze ze byliscie w domu

Anp karteczki ladne ja w tym roku zamowie chyba w kruidvat'cie tylko musze jakies ladne zdjecia upolowac z tymi moimi gagatkami

Aniu gratuluje medalu :tak: A co do majonezu to probowalas kiedys z AH

Sencilla ja nie przyjade bo to troche za daleko zeby tak czesto tam jezdzic :sorry2: a masz juz jakas konkretna date???

reklama
Witam
Aniu gratuluje medali ,pieknie:tak:Karinka pewnie dumna ...
Anp sliczne karteczki:tak:Dobrze ze Alex wyszedl calo na pietro:tak:
Aneta ty to masz przygody:-D
Iskierka gratuluje pracy ,odpoczelas po spacerze?
Iguana widze nowy wozeczek, Jas juz taki duzy:tak:

Michas w przedszkolu ,pranie sie pierze ,obiad juz prawie gotowy iiiiii Milutka sie budzi:tak::tak:

Do góry