reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Sencilla Gratulacje!!!:-):-)

Dziewczyny macie jakies linki albo pomysly na znalezienie pracy na pare godz w tygodniu???sprzatanie czy cos w tym stylu,ogladam na niedziela nl i w sklepie wywiesze ogloszenie..

Ostatnia edycja:
witam :)
dziewczyny, mam druga mila wiadomosc. Znalazlam prace :) haha, a najlepsze to, ze na rozmowie powiedzialam, ze jestem w ciazy, a pomimo tego mnie chcieli :) to jest na pol etatu, wiec w mojej sytuacji po prostu super.
milego dnia dla wszystkich!

witam się
my już po przeprowadzce, jakoś szybko udało się wszystko ogarnąć, więc już jesteśmy na swoim.

sencilla gratulacje no i faktycznie fajna data:)

tak, data jest bombowa :D
chociaz watpie, ze urodze w terminie, bo dotychczasowa dwojeczke urodzilam 1-2 tyg po terminie.
wiec licze raczej na poczatek marca. moze dzidzius zrobi mi prezent na dzien kobiet ;)

Clauditka, gratuluje nowego mieszkanka! to super, ze jestescie na swoim, zupelnie mozna sie odprezyc, nie? ;)
a jak malemu sie podoba w nowym miejscu?

reklama
sencila raczej maluszek nie będzie taki punktualny, chociaż kto wie?:D

Szymus w nowym miejscu, zaczął od nowa przesypiać całe noce, wstaje dopiero o 7 rano, zaczął raczkować, raczej pełza się i porusza się tak po całym mieszkaniu, w poprzednim niemiał nawet miejsca na sprawdzenie swoich możliwości, więc teraz tylko ganiam za nim,bo najbardziej go kable interesują oraz wchodzenie pod stół:) wiec jest o niebo lepiej, ale praca też by się przydała bo zjednej wypłaty trochę może być ciężko, no ale wszystko powoli:)

pozdrawiam i życze milego dnia!

Do góry