reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

witajcie
Ann wieki......... super ze wszystko ci sie poukladalo, szczescia na nowej drodze :tak:
Aniu jak znajdziesz cos na te kurzajki to skrobnij prosze,bo ja tez mam cos dziwnego na palcu co mi co chwile odrasta i denerwuje i mysle ze to wlasnie kurzaja
Wczoraj na marktplaatsu znalazlam mlodemu loopauto i dalam cene 10e i oczywiscie facet napisal ze mu psuje i moge go przyjsc odebrac. Wszystko kupuje ostatnio tam za dyche i zawsze mysle ze ktos mnie na pewno przelicytuje a tu zawsze niespodzianka :-D
Daanu dostal mi dzisiaj goraczki 38,6 nic nie je tylko pije a do tego zaczal lac mi w majtki :szok::cool: mam nadzieje ze to przejsciowe. Dzisiaj caly dzien tylko pralam bo zalal kanape, materac w lozeczku i nawet fotelik w aucie nie wspominajac o majtach i spodniach :dry:
Pogodnego dnia wam jutro zycze ...........

reklama
Bry...

Gosiu zdrowka dla Daana, moze ma zapalenie pecherza? Victor juz druga noc tak marudzi jecy kreci i przy tym goraczka ze sama nie wiem co myslec...daje na razie mu paracetamol przed spaniem... Tez kupilismy w poniedzialek loopkar od babeczki gdzie pracuje za 10e...maly zachycony potem wam wrzuce fotki...na razie uciekam do pracy... milego dnia...pa!

witam
Aniu nie wiem co mu jest, dzisiaj nadal mial 39 stopni ale byl wesoly no i nie sikal juz w majty, tak mysle ze moze rzeczywiscie cos z pecheerzem mial teraz tak zimno sie zrobilo a on siadal na mokrym piasku. Zobaczymy jak jutro bedzie:confused: Aniu Victorek juz takim autkiem jezdzi???? on jest niesamowity:-D
Sencilla i co teraz bedziesz robic???? szukasz cos??? przynajmniej odpoczniesz sobie troche na zasilku :tak: na pewno cos znajdziesz, masz przeciez doswiadczenie...........

A my wczoraj z mężem wybraliśmy się do cyrku, tutaj w Amsterdamie. Było bardzo fajnie: lwy, foki, konie, gęsi:-D, kobieta guma, gimnastycy, było na co popatrzeć. Brakowało mi tylko iluzjonisty...Jak ktoś ma okazję, to polecam. To już ich ostatni tydzień wizyty w Amsterdamie, ostatnie show dają w niedzielę 4 września:tak:

witam
ale piękny dzień szkoda ze od jutra ma padać
Jutro zakładają nam żaluzje zewnętrzne Wreszcie nie będzie słonce rano budziło
a w weekend jedziemy na kermis:)

i szukamy jakiego pieska kupić Szwagier ma goldena super się bawi z dziecmi tyle ze ona ma 3msc a duza jak Ala a będzie jeszcza raz taka Cięzko z takim duzym psem Znowu malutkiego nie chce bo Alicja go zameczy

Od jutra ma padac mówisz....Kiepsko, bo właśnie jutro wracam do Amsterdamu, czyli widzę że jak mnie nie było to ładna pogoda była a teraz znowu będzie szaro-buro....;(

Kto mowi o deszczu????:szok: SLONKO BEDZIE CALY WEEKEND!!!:-D:tak:
Moi wlasnie padli, /cale trio/ maz na rybach do rana...wlasnie mysle jak to uczcic:-p... tv...winko....swiece...kto sie przylaczy?:-)

Uciekam...korzystac z tej ciszy!!!!!!!!

reklama
Do góry