reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

To prawda Ptysio, że wiele rzeczy było zbędnych - ale chyba zależy od dziecka. Przy pierwszej córce, kt. ulewała ciągle prałam, przebierałam po kilka razy dziennie. Lidusia może po kilka dni chodzić w tym samym, bo w ogóle nie brudzi (oczywiście przebieram ją częściej, nawet częściej niż trzeba - ale mogę prać raz w tygodniu). Więc teraz ubrań potrzebujemy mniej.

Nam się laktator przy obu córkach przydał. Karuzelka, leżaczek, mata - u nas MUST HAVE. Tak samo jak parasolka do wózka, wręcz żałowałam, że nie zaczekałam na nową kolekcję i nie kupiłam wozka z osłonka przeciwsłoneczną wyciągana z daszkiem :-) Chociaż przy pierwszym dziecku parasolki nie używałam. Teraz spaceruję wzdłuż lasu i raz słońce świeciło w plecy, raz prosto na twarz. A lato było gorące.

W sumie nigdy nie wiadomo, co się przyda.

A ja chciałam Wam pokazać linki na fajne kurteczki, raczej już na zapas :-) Ceny tych kurteczek to normalnie jakieś 700 zł, a jest okazja kupić taniej. Osobiście kupuję ubranka dla obu córek na zapas, jak jest okazja kupić coś ładnego w dobrej cenie.

MONNALISA urocza RÓŻOWA kurteczka 2-3 P916 (3652425180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry