reklama
Rozwiązanie
Dzieci to nie praca w której pracodawca chce doświadczenia.Każde dziecko jest inne i wymaga indywidualnego podejścia.Doświadczenie można sobie odłożyć na półkę,bo to co działa przy jednym,przy innym może zaszkodzić.
My mieliśmy Bobovitę i jeszcze Cow&Gate.I piszę o tym dlatego,bo ja do tego drugiego nie byłam przekonana (wydawało mi się mało popularne wśród mam,a przez to myślałam,że coś z nim nie tak) a moje dziecko zajadało się nimi.
My mieliśmy Bobovitę i jeszcze Cow&Gate.I piszę o tym dlatego,bo ja do tego drugiego nie byłam przekonana (wydawało mi się mało popularne wśród mam,a przez to myślałam,że coś z nim nie tak) a moje dziecko zajadało się nimi.
Vercia
Fanka BB :)
Dziewczyna moze nie ma doswiadczenia, nie wie ze sama rownie dobrze moze dziecku gotowac, a kazda doradza jej to co uwaza za sluszne poza tym widzialam plantacje takich owocow i warzyw, ktore pozniej ida do sloiczkow.. przy autostradzie... zdrowa zywnosc bogata w metale ciezkie i inne dziadostwo..Dziewczyny, pytanie dziewczyny nie było "czy słoiczek czy gotować samemu" więc odpowiedzi typu "najlepiej gotować samemu" nie jest odpowiedzią na zadane pytanie. Czytajcie ze zrozumieniem.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Nie popadam ze skrajności w skrajność. Chemia jest wszędzie i na wszystko należy patrzeć z przymrużeniem oka. Zarówno kupując żywność/warzywa/owoce w marketach i na straganach jak i gotowe słoiczki.
Dzieci to nie praca w której pracodawca chce doświadczenia.Każde dziecko jest inne i wymaga indywidualnego podejścia.Doświadczenie można sobie odłożyć na półkę,bo to co działa przy jednym,przy innym może zaszkodzić.
No i to jest właśnie to - dlatego ja z tych proponowanych wybieram Hipp - seria bio przemawia do mnie najbardziej. A jak jest lato czy jesień to mam malutki ogródek i w nim marchew i maliny - ale nie każdy tak ma - więc warto wybrać świadomie produkty dla dzieci - bio robi dużą różnicęNo wlasnie, skad brac te warzywa, owoce, mieso lepszej jakosci? Na swoje trzeba poczekac jeszcze :-(