reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Heparyna w ciąży

reklama
Ja biorę ten zamiennik, Neoparin :-)
1492780648-aaaaaa.jpeg
i moje piękne siniaki :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Ciesz się chwilą hehe :D ja przed świętami miałam idealny brzuch, bez śladu. A tu nagle dupa [emoji14]
Ostatnio lekarz powiedział mi, że trochę przed porodem będzie trzeba postawić zastrzyki. Będzie mały odpoczynek od nich :)
No i zaczynam dziś 24 tydzień! :D Brzuch rośnie jak szalony a Tymon codziennie fika koziołki. :)

Dołączam do was, ja od 6 tygodni kłuję [emoji382] się igłą, mi akurat przepisał Clexane, raz lepiej raz gorzej.. Sama nie wiem od czego to zależy, raz jest siniak a raz śladu nie ma w ogóle... 20 to moja godzina zastrzyku.. Czasami jak widzę te igły to już mniw szlag trafia ale czego nie robi się dla Groszka :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj mój chłopak póki co jest w Norwegii i wraca w połowie maja.. Myślę że jak to zobaczy to będzie lekko przerażony... Wczoraj jakoś nieudolnie zrobiłam sobie zastrzyk bo dziś wyszedł bolesny fioletowy siniak i taka kulka jak zrost pod skórą
.. Poczułam jak oparłam się przez przypadek.. Brzuch w plamki :D

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój mąż, bardzo dzielnie, codziennie robi mi zastrzyki ;) Jakaś dziwna jestem, ale strasznie mnie boli ten płyn, jakby kwas się wylewał i sama po prostu nie dam rady tego zrobić. A więc jesteśmy w tym niemiłym obowiązku razem. :)

Do góry