reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Heparyna w ciąży

U mnie nie ma guzików. Jak zniknie to nie bierze do głowy ;) Pokaż lekarzowi na wizycie jak Cię to martwi. ;)

Jest to ewidentnie po zastrzyku pod siniaku tylko w jednym miejscu

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@Antonia2016 Spokojnie! Ja na początku robienia zastrzyków zapytałam panią co mi krew pobierała w laboratorium czy siniaki i małe strupki po igle to norma to powiedziała, że czasem robią się nawet siniaki na pół brzucha.
Pewnie płyn jakoś inaczej się rozlał ;)

@Antinia2016 Hihi czyli Twoj zwatar wszystko odzwierciedla ;)
Ja na szczęście od ładnych kilku tygodni jestem bez wymiotów i mdłości. Apetyt wrócił więc aż strach bo ciągle głodna chodzę [emoji14]

@Antinia2016 Hihi czyli Twoj zwatar wszystko odzwierciedla ;)
Ja na szczęście od ładnych kilku tygodni jestem bez wymiotów i mdłości. Apetyt wrócił więc aż strach bo ciągle głodna chodzę [emoji14]

No mi powoli też już więcej rzeczy smakuje. Mam tylko nadzieję że nie styje się jak w poprzednich ciazach + 35kg

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry