reklama
Gratulacje! [emoji4]Witajcie urodziłam juz . Syn 54 cm i 3250 szczęścia. Jestem po cesarce brzuch boli az płacze od najważniejsze zdrowy.
Szymon jak będę w domu to z telefonu nie umiem bała mi ketonal ale boli dalej.Gratulacje!!! Super, że synuś już z Wami Jak będzie miał na imię? Wrzuć zdjęcie! pros o przeciwbólowe, tyle ile potrzebujesz!
Dziękuję
Mama Stacha
&Franka&Janka
Xxewaaxx moje GRATULACJE!!!!!! Zdrówka dla synka a Tobie jak najszybszego dojścia do formy bez bólu.
Camilla29love
Fanka BB :)
Gratulacje! [emoji8]Witajcie urodziłam juz . Syn 54 cm i 3250 szczęścia. Jestem po cesarce brzuch boli az płacze od najważniejsze zdrowy.
reqiem
Fanka BB :)
Gratulacje !Witajcie urodziłam juz . Syn 54 cm i 3250 szczęścia. Jestem po cesarce brzuch boli az płacze od najważniejsze zdrowy.
Hej, jak się czujesz? Jak Szymuś? Pomagają ci położne w karmieniu? Mam nadzieję, że masz wystarczającą pomoc tam. Trzymajcie się!Szymon jak będę w domu to z telefonu nie umiem bała mi ketonal ale boli dalej.
Dziękuję
reklama
Jestem wyczerpana nie mam sił na nic wszystko boli mnie . Szymus dobrze je i śpi grzeczne dziecko . Mnie sutki bolą strasznie smaruje swoim mlekiem. Wczoraj pomagały mi położne przystawiac a dzisiaj żadna nie przyszła nawet się nie zapytała. Z pokarmem mam wszystko ok tylko lubi Szymus spać ze mna na łóżku cały czas być koło mnie.Hej, jak się czujesz? Jak Szymuś? Pomagają ci położne w karmieniu? Mam nadzieję, że masz wystarczającą pomoc tam. Trzymajcie się!