reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Do tej pory czułam sie bardzo dobrze. Mam nadzieje ze to jednorazowa akcja [emoji4]
No i ja to z tych co w domu nie wysiedzą [emoji16] pracujac mam super premie, a tak goła najniższa no i chcemy do mojej siostry do Włoch jechać w sierpniu, a nie chce na l4 jechać za granice. Lekarz mówi, że poki co nie widzi przeciwskazań, więc jeszcze popracuje [emoji4] ale jak bede sie źle czuła to nie mam zamiaru się katować nie nie.
Czekam na szefa aż przyjedzie bo w końcu muszę mu powiedzieć w ogole. Wiecie ja mam tam umowe od 1.5miesiaca i nie oczekuje, że będzie przeszczęśliwy. Ale no takie życie [emoji16]
A to zrozumiałe[emoji6]kurde ja siedzę od końca maja i jajko idzie znieść oglądam czytam,do koleżanki mi się nawet nie chce iść bo mnie ciągle mdli na zakupy jak pojadę to kibla ciągle szukam i takie życie płynie[emoji16]pamiętam jak to było jak się cieszylam na 3 dni wolnego i niewiadomo w co ręce wsadzić[emoji6]

reklama
Ja już po wizycie i niestety tak jak myślałam nie spełniła moich oczekiwań ponieważ badanie miałam w luxmedzie. Całe usg trwało może 5 minut, lekarz sprawdził przezierność karkową (1,15), powiedział, że kość nosowa widoczna, puls (160) ręce są nogi są i tyle ☹️ ryzyka mi nie wyliczył tylko wpisał te parametry na kartę. O poznaniu płci nie było nawet mowy. Ogólnie usłyszałam, że jest ok, ale te parametry to chyba trochę za mało. Następna wizyta jest 17.07 prywatna u lekarza z certyfikatem wiec myślę, że będzie bardziej dokładny.

Zdjęcie też otrzymałam bardzo niewyraźnie.

IMG_2435.JPG

Załączniki

• IMG_2435.JPG
    IMG_2435.JPG
    348,2 KB · Wyświetleń: 254
Ja już po wizycie i niestety tak jak myślałam nie spełniła moich oczekiwań ponieważ badanie miałam w luxmedzie. Całe usg trwało może 5 minut, lekarz sprawdził przezierność karkową (1,15), powiedział, że kość nosowa widoczna, puls (160) ręce są nogi są i tyle [emoji852]️ ryzyka mi nie wyliczył tylko wpisał te parametry na kartę. O poznaniu płci nie było nawet mowy. Ogólnie usłyszałam, że jest ok, ale te parametry to chyba trochę za mało. Następna wizyta jest 17.07 prywatna u lekarza z certyfikatem wiec myślę, że będzie bardziej dokładny.

Zdjęcie też otrzymałam bardzo niewyraźnie.

Zobacz załącznik 874222
To tak samo jak miałam na NFZ ,tylko ja nawet patrzeć nie mogłam .. prywatnie zupełnie inna bajka

Ja już po wizycie
To tak samo jak miałam na NFZ ,tylko ja nawet patrzeć nie mogłam .. prywatnie zupełnie inna bajka

W Luxmedzie to jak w NFZ czasami trafi się dobry specjalista, ale szukałam takiego z certyfikatem FMF to było bardzo ciężko, albo nie mieli terminów :( mam to ubezpieczenie z pracy, ale nie jestem z niego zadowolona.

Ja już po wizycie

W Luxmedzie to jak w NFZ czasami trafi się dobry specjalista, ale szukałam takiego z certyfikatem FMF to było bardzo ciężko, albo nie mieli terminów :( mam to ubezpieczenie z pracy, ale nie jestem z niego zadowolona.
Wiesz co ten mój z NFZ tez ma ten certyfikat, sprawdzalam..ale co z tego badanie 3 min na zasadzie jest i żyje . Moje prywatne badanie trwalo jakieś 40 min.

reklama
Witam wszystkie stycznioweczki [emoji4] trzymam kciuki za wszystkie dzidziejsze wizyty[emoji110] [emoji110]

@asiaxkk najważniejsze że widziałaś śliczną dzidzie [emoji7]

@alla31 udanego wypoczynku i życzę żeby droga minęła ci szybko i bez atrakcji [emoji6]

Do góry