reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Hej dziewczyny,ja już po.. badaniu na NFZ,lekarz okropny gbur ,nawet nie mogłam na monitor patrzeć i się odezwać ..serce mi waliło bo nic nie wiedziałam, ale najważniejsze że wszystko ok ,dziś wg OM 12+ 1, w poniedziałek idę naszczescie prywatnie i będę miała też 4 d ,więc popatrze na dzidzię i.moze płeć poznamy ...
IMG_20180629_121817.jpg
IMG_20180629_121833.jpg

Załączniki

• IMG_20180629_121817.jpg
    IMG_20180629_121817.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 359
  • IMG_20180629_121833.jpg
    IMG_20180629_121833.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 360
reklama
Hej dziewczyny,ja już po.. badaniu na NFZ,lekarz okropny gbur ,nawet nie mogłam na monitor patrzeć i się odezwać ..serce mi waliło bo nic nie wiedziałam, ale najważniejsze że wszystko ok ,dziś wg OM 12+ 1, w poniedziałek idę naszczescie prywatnie i będę miała też 4 d ,więc popatrze na dzidzię i.moze płeć poznamy ...Zobacz załącznik 872044Zobacz załącznik 872045
Skad sie biora ci lekarze...
A dzidzia prześliczna!

Hej dziewczyny,ja już po.. badaniu na NFZ,lekarz okropny gbur ,nawet nie mogłam na monitor patrzeć i się odezwać ..serce mi waliło bo nic nie wiedziałam, ale najważniejsze że wszystko ok ,dziś wg OM 12+ 1, w poniedziałek idę naszczescie prywatnie i będę miała też 4 d ,więc popatrze na dzidzię i.moze płeć poznamy ...Zobacz załącznik 872044Zobacz załącznik 872045
Śliczne dzieciątko[emoji6]powiem wam że lekarz-gbur potrafi zepsuć humor,ale place i spróbowałby być niemiły[emoji16]

@Baffi26i jak tam ? Wybierasz sie do lekarza innego czy bedziesz czekać ten tydzień?
nazie czekam nie mam mozliwosci isc do innego gina robiłam bete w srode wyszlo 170442 czyli weglug norm 7 tydzień dziś powtorzylam wyniki wieczorem będą dziś mdlosci sa nasilone jak na razie nieprzechodza :)

nazie czekam nie mam mozliwosci isc do innego gina robiłam bete w srode wyszlo 170442 czyli weglug norm 7 tydzień dziś powtorzylam wyniki wieczorem będą dziś mdlosci sa nasilone jak na razie nieprzechodza :)

To trzymamy kciuki:) skoro beta pasuje i do tego jeszcze objawy masz to chyba byłoby to mało prawdopodobne, że coś jest nie tak.

Śliczne dzieciątko[emoji6]powiem wam że lekarz-gbur potrafi zepsuć humor,ale place i spróbowałby być niemiły[emoji16]
Dziękuje [emoji16]Wiecie co taka ciekawostka.. własnie sobie sprawdziłam i mój drugi syn z którym miałam identyczny termin porodu ,,miałam robione dokładnie tego samego dnia robione USG i byl co do.mm taki sam - taka sama długość ... wszystko takie samo. Urodził się 10 dni przed terminem z wagą 4 kg ciekawe czy wszystko się powtórzy.

Witam dziewczyny [emoji6]ja znów obudziłam się z bólem krzyża ale wiem już że to od krzywego spania[emoji52]mdłości mogą pojawić się później i męczyć całą ciążę. Mi jakoś średnio znikają. Zrobiłam dziś pranie i ciągle kropi i się denerwuje [emoji58]jakoś mi duszno ciśnienie mierzyłam jak zwykle niższe lekko za to puls mam duzy
Podwyższony puls w ciąży to norma, nie przejmuj się [emoji4]

reklama
Dziewczyny całkiem nie w temacie ale ma może któraś sprawdzony przepis na sałatkę z ogórków do słoików? Lub inne ciekawe przepisy na przetwory [emoji41] będę wdzięczna [emoji7]

Do góry