reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny czy wy też tak macie że mimo że waga nie przysłała nie mieścicie się w spodnie? Ja zostawiłam sobie jeansy takie luźne w pasie przed ciążą- musiałam pasek do nich nosić bo inaczej zjeżdżaly a ostatnio w te chłodniejsze dni ledwo je dopielam i musialam szybko zdjąć bo za bardzo cisnęły na brzuch. Myślałam, że znów przytulam ale u lekarza okazało się że waga stoi (przytyłam na samym początku ale wtedy nadal były za duże). No i pozostało mi latać w leginach w te chłodne dni [emoji23] albo sukienki
Ja też tak mam, co prawda wagi nie sprawdzałam już ze 2 tygodnie, ale w spodnie się przestałam mieścić[emoji3] rośniemy drogie Panie [emoji2]

reklama
ja mam już 1 kg na plusie
Ja ogólnie jestem 3kg na plusie ale przybrała do 8tc. Teraz na szczęście waga stanęła. Nawet nie te 3lg zdziwiły bo nie miałam apetytu zupełnie, słyszałam się raczej do przełknięcia czegoś. Ale dużo spałam i mało się ruszalam - może dlatego tak przytyłam. Teraz staram się codziennie iść na jakiś spacer albo chociaż popedalowac na rowerku stacjonarnym

Ja ogólnie jestem 3kg na plusie ale przybrała do 8tc. Teraz na szczęście waga stanęła. Nawet nie te 3lg zdziwiły bo nie miałam apetytu zupełnie, słyszałam się raczej do przełknięcia czegoś. Ale dużo spałam i mało się ruszalam - może dlatego tak przytyłam. Teraz staram się codziennie iść na jakiś spacer albo chociaż popedalowac na rowerku stacjonarnym

Ooo jak mi się marzy spacer. Na razie tylko łażenie po ogrodzie ogarniam. I na hasło idź się połóż reaguję mega nerwem hi hi.

Ooo jak mi się marzy spacer. Na razie tylko łażenie po ogrodzie ogarniam. I na hasło idź się połóż reaguję mega nerwem hi hi.
Ja od kilku dni czuje się zdecydowanie lepiej, wracam do życia. Pierwsze tygodnie niby nic konkretnego mi nie było tylko niechęć do jedzenia i ciągle zmęczenie. Nie byłam w.stanie dźwigać sama siebie nawet na siedząco- pozycja leżąca i ciągle drzemki (takie 2 godzinne). Teraz nie muszę już spać w ciągu dnia, jestem w stanie ogarnąć z grubsza dom i takie tam. Ogólnie teraz duzo lepiej

Ja od kilku dni czuje się zdecydowanie lepiej, wracam do życia. Pierwsze tygodnie niby nic konkretnego mi nie było tylko niechęć do jedzenia i ciągle zmęczenie. Nie byłam w.stanie dźwigać sama siebie nawet na siedząco- pozycja leżąca i ciągle drzemki (takie 2 godzinne). Teraz nie muszę już spać w ciągu dnia, jestem w stanie ogarnąć z grubsza dom i takie tam. Ogólnie teraz duzo lepiej
Powiem Ci że mam to samo co prawda mdłości nadal jakieś tam ale już nie muszę o 19 na łóżku leżeć.lekarz mówił że powinno mi wszystko powoli przechodzić ale mogę być wybranka której mdłości towarzyszą ccala ciążę[emoji6]

Mi przez ostatni miesiąc przybyło 10dag a brzuch to ostatnio dziwnie się zachowuje, raz odstaje, a nie kiedy jest mniejszy niż miesiąc temu..

reklama
Mi przez ostatni miesiąc przybyło 10dag a brzuch to ostatnio dziwnie się zachowuje, raz odstaje, a nie kiedy jest mniejszy niż miesiąc temu..
No ja tez tak mam, ostatnio wysyłałam przyjaciółce zdjecie i spory brzuszek i sie dziwiła, że już taki, a widziałyśmy sie na żywo i prawie nic nie było widać w spodniach i wyszło, że ściemniam do zdjęć [emoji23]

Do góry