MojrAnka
Fanka BB :)
Kurcze, to mój 11 latek ma jakieś 158 cm i stopę 38 haha
Moja niespełna 15-latka, 177cm i stopa 41...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, to mój 11 latek ma jakieś 158 cm i stopę 38 haha
Bardzo duża dziewczynka :-):-) to mój starszy syn za miesiąc kończy 16 i jest tego wzrostu mniej więcej, stopa 44..no ale to chłop , jeszcze pewnie dorośnie do tej stopy .Moja niespełna 15-latka, 177cm i stopa 41...
Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie i się zmartwilam.. Z dzidzią wszystko ok widziałam rączki nóżki ,rusza się <3 ma 3,3 cm ale krwiak mi się zrobił i boję się, bo l4 do 1 lipca nie wchodzi w grę. . Muszę się oszczędzać oby tydzień wytrzynac..
A chodzisz do pracy? Czy L4 ? Zwiększyła mi dawkę duphastonuMi również wyszedł krwiak od poniedziałku się oszczędzam... mam wizyte 3 lipca zobaczymy czy się chłonął
A chodzisz do pracy? Czy L4 ? Zwiększyła mi dawkę duphastonu
A ja jeszcze do końca przyszłego tygodnia muszę być. .. ;/ 3x1 mam braćNa l4. Ile bierzesz ?
Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie i się zmartwilam.. Z dzidzią wszystko ok widziałam rączki nóżki ,rusza się <3 ma 3,3 cm ale krwiak mi się zrobił i boję się, bo l4 do 1 lipca nie wchodzi w grę. . Muszę się oszczędzać oby tydzień wytrzynac..
A wiecie co? Moje córki (9 lat i 13 lat) oszalały na punkcie malucha. Jak tylko wchodzimy do marketu biegną na stoisko z rzeczami dla niemowlaków i wybierają w co będą ubierać jak już się urodzi [emoji23] oczywiście namawiają na kupno i odkładają kasę na rzeczy "musi mieć" by było cool. Bawi mnie ta sytuacja... wczoraj młodsza córka rozwazala kto będzie maluchem się zajmował jak sie urodzi bo jak sama stwierdziła "Ty będziesz musiała pracować to pewnie nawet czasem my do szkoły nie pójdziemy żeby opiekować się rodzeństwem". Hahaha...wczuly się w rolę i uważają że są tak samo odpowiedzialne za malucha jak my rodzice.
Zobacz załącznik 868983
Ja również jestem już po dzisiejszej wizycie. Fasolka ma 2,5 cm i serduszko ładnie bije dziwne tylko trochę, że jest głową w dół, ale lekarz powiedział, że wszystko ok.
My po wizycie. Pestka ma się dobrze i rośnie. Ma 1.62cm więc bydlak. Czas określił jako 8 +0 mówiac że to 8 tydz a nie 9?? Dalej leżeć ale można trochę delikatnie zacząć spacerować. Dalej w to nie wierzę.
Dziewczyny co sądzicie o tym łóżeczku?
Jak wypada cenowo według Was?
Ładne czy nie bardzo?
Link do: Łóżeczko 2w1 Jaś 3 domek pościel materac 140x70 cm
Ja idę 3 lipca ma genetyczne, trochę późno bo już 14tc zacznę, wątpię czy poznam płeć a chciałabym [emoji2]
Dziewczyny oglądacie mecz?
Mały już kibicuje [emoji480][emoji517][emoji1200]Zobacz załącznik 868883Zobacz załącznik 868884
A ja jeszcze do końca przyszłego tygodnia muszę być. .. ;/ 3x1 mam brać