reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie i się zmartwilam.. Z dzidzią wszystko ok widziałam rączki nóżki ,rusza się <3 ma 3,3 cm o_O ale krwiak mi się zrobił :( i boję się, bo l4 do 1 lipca nie wchodzi w grę. . Muszę się oszczędzać oby tydzień wytrzynac..

Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie i się zmartwilam.. Z dzidzią wszystko ok widziałam rączki nóżki ,rusza się <3 ma 3,3 cm o_O ale krwiak mi się zrobił :( i boję się, bo l4 do 1 lipca nie wchodzi w grę. . Muszę się oszczędzać oby tydzień wytrzynac..

Mi również wyszedł krwiak od poniedziałku się oszczędzam... mam wizyte 3 lipca zobaczymy czy się chłonął

Na pewno będzie wszystko dobrze, tylko się nie forsuj

A wiecie co? Moje córki (9 lat i 13 lat) oszalały na punkcie malucha. Jak tylko wchodzimy do marketu biegną na stoisko z rzeczami dla niemowlaków i wybierają w co będą ubierać jak już się urodzi [emoji23] oczywiście namawiają na kupno i odkładają kasę na rzeczy "musi mieć" by było cool. Bawi mnie ta sytuacja... wczoraj młodsza córka rozwazala kto będzie maluchem się zajmował jak sie urodzi bo jak sama stwierdziła "Ty będziesz musiała pracować to pewnie nawet czasem my do szkoły nie pójdziemy żeby opiekować się rodzeństwem". Hahaha...wczuly się w rolę i uważają że są tak samo odpowiedzialne za malucha jak my rodzice.

Jak słodko :-)
@mfifi04, ale burol z tego szefa, podobnie jak u @Lanvin.

@auslanderka, super fotki, ale już duży[emoji7][emoji7]

Matko ile dziś roboty w pracy urobilam[emoji56] im bliżej tym bardziej mi się ciągnie..[emoji42][/QUOTE]

Zobacz załącznik 868983

Ja również jestem już po dzisiejszej wizycie. Fasolka ma 2,5 cm i serduszko ładnie bije :) dziwne tylko trochę, że jest głową w dół, ale lekarz powiedział, że wszystko ok.

Gratuluję :-)

My po wizycie. Pestka ma się dobrze i rośnie. Ma 1.62cm więc bydlak. Czas określił jako 8 +0 mówiac że to 8 tydz a nie 9?? Dalej leżeć ale można trochę delikatnie zacząć spacerować. Dalej w to nie wierzę.

Gratuluję :-)

Dziewczyny co sądzicie o tym łóżeczku?
Jak wypada cenowo według Was?
Ładne czy nie bardzo?

Link do: Łóżeczko 2w1 Jaś 3 domek pościel materac 140x70 cm

Fajne

Ja idę 3 lipca ma genetyczne, trochę późno bo już 14tc zacznę, wątpię czy poznam płeć a chciałabym [emoji2]
Dziewczyny oglądacie mecz? ;)
Mały już kibicuje [emoji480][emoji517][emoji1200]Zobacz załącznik 868883Zobacz załącznik 868884

Fajny chłopak :-)

reklama
Dziewczęta miałam dzisiaj usg genetyczne. Wszystko ok. Teraz czekam na wynik pappa. Oczywiście nie widać płci. Gin powiedziała, że będzie widać około 20 tc bo narazie to wszystkie dzieci wygladaja jak chlopcy a dopiero pozniej wychodzi czy chlopak czy dziewczyna. Nie wiem czy to prawda ale tak powiedziała.
Moja mała dzidziulka ma 7 cm i tak fika w brzuszku że nie chciała dac się zmierzyć :) jestem szczęśliwa że wszystko ok i że widziałam moja miłość ;):) jestem spokojniejsza.

Do góry