reklama
Ja dopiero 13 lipca będę miałaTo pewnie żadna z dziewczyn nie miała jeszcze usg prenatalne?
A wiecie co? Moje córki (9 lat i 13 lat) oszalały na punkcie malucha. Jak tylko wchodzimy do marketu biegną na stoisko z rzeczami dla niemowlaków i wybierają w co będą ubierać jak już się urodzi [emoji23] oczywiście namawiają na kupno i odkładają kasę na rzeczy "musi mieć" by było cool. Bawi mnie ta sytuacja... wczoraj młodsza córka rozwazala kto będzie maluchem się zajmował jak sie urodzi bo jak sama stwierdziła "Ty będziesz musiała pracować to pewnie nawet czasem my do szkoły nie pójdziemy żeby opiekować się rodzeństwem". Hahaha...wczuly się w rolę i uważają że są tak samo odpowiedzialne za malucha jak my rodzice.
Zuzanka1402
Fanka BB :)
Ja mam na początek stycznia, ale rozwiązanie będzie na pewno wcześniej ze względu na cholestaze.Cześć dziewczyny!
Czy mogę dołączyć? Wiem, że piszecie od początku tj od samego zrobienia testu, ale ja cały czas się zastanawiałam... Nie wiedziałam też czy na grudzień czy styczeń bo w sumie termin mam na 27 grudnia. Aktualnie 12 tc. Czy są tu dziewczyny z końca grudnia?
W pierwszej ciąży miałam i teraz pewnie też będę miała.
Także zaglądam do grudniowych i styczniowych... [emoji4]
Ja dopiero 13 lipca będę miała
Ja również 13 lipca
A wiecie co? Moje córki (9 lat i 13 lat) oszalały na punkcie malucha. Jak tylko wchodzimy do marketu biegną na stoisko z rzeczami dla niemowlaków i wybierają w co będą ubierać jak już się urodzi [emoji23] oczywiście namawiają na kupno i odkładają kasę na rzeczy "musi mieć" by było cool. Bawi mnie ta sytuacja... wczoraj młodsza córka rozwazala kto będzie maluchem się zajmował jak sie urodzi bo jak sama stwierdziła "Ty będziesz musiała pracować to pewnie nawet czasem my do szkoły nie pójdziemy żeby opiekować się rodzeństwem". Hahaha...wczuly się w rolę i uważają że są tak samo odpowiedzialne za malucha jak my rodzice.
Dla dziewczyn taka żywa lalka fajnie będziesz miała pomoc
Chyba tez zacznęJa mam na początek stycznia, ale rozwiązanie będzie na pewno wcześniej ze względu na cholestaze.
W pierwszej ciąży miałam i teraz pewnie też będę miała.
Także zaglądam do grudniowych i styczniowych... [emoji4]
Ciekawi mnie jak tam po usg czy już będzie widać płeć bo ja mam dzisiaj genetyczne i już nie mogę się doczekać!
marzenka1810
To czekamy z niecierpliwością na dobre wieści, daj znać po lekarzu [emoji7]
Chyba tez zacznę
Ciekawi mnie jak tam po usg czy już będzie widać płeć bo ja mam dzisiaj genetyczne i już nie mogę się doczekać!
Chyba tez zacznę
Daj koniecznie znać trzymam kciuki [emoji846][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
reklama
Zuzanka1402
Koniecznie daj znać co i jak. [emoji4]Chyba tez zacznę
Ja mam genetyczne w poniedziałek... [emoji33]