reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć dziewczyny tak czytam wasze wpisy na temat prenatalnych nie wypowiem się bo nie robię w sumie wcześniej nie pomyślałam a teraz już 12 tydz za pasem. A co daty porodu mam na 10 stycznia i tylko tego mam się trzymać ale lekarz wróży że w tym roku będzie rozwiązanie[emoji16]
Jak się jednak zdecydujesz to masz jeszcze czas do 14 tygodnia [emoji6] ja idę w przyszłym tygodniu. Nawet nie muszę się na nie umawiać. Podobno trzeba przyjść tylko koło 8 i robią [emoji6]

reklama
Ja robię prenatalne z usg nie decydujemy się na pappa 13 lipca u wtedy będę w 11 tyg 4 D. Słyszałam ze najlepiej w 12 tyg a max 14 tydz

Jak się jednak zdecydujesz to masz jeszcze czas do 14 tygodnia [emoji6] ja idę w przyszłym tygodniu. Nawet nie muszę się na nie umawiać. Podobno trzeba przyjść tylko koło 8 i robią [emoji6]
Jakoś zdecydowalam że nie będę robić i tego się trzymam[emoji6]u nas piękny dzień mąż robi remonty.a ja wypoczywam[emoji3]

Cześć dziewczyny!
Czy mogę dołączyć? Wiem, że piszecie od początku tj od samego zrobienia testu, ale ja cały czas się zastanawiałam... Nie wiedziałam też czy na grudzień czy styczeń bo w sumie termin mam na 27 grudnia. Aktualnie 12 tc. Czy są tu dziewczyny z końca grudnia?

Cześć dziewczyny!
Czy mogę dołączyć? Wiem, że piszecie od początku tj od samego zrobienia testu, ale ja cały czas się zastanawiałam... Nie wiedziałam też czy na grudzień czy styczeń bo w sumie termin mam na 27 grudnia. Aktualnie 12 tc. Czy są tu dziewczyny z końca grudnia?
Cześć [emoji4] oczywiście że możesz dołączyć do nas. Zapraszamy [emoji1] u mnie 11 tydz. I termin na 6 stycznia. W przyszłym tyg usg prenatalne to zobaczymy czy termin zostanie. Jakoś mam przeczucie że będzie koniec grudnia [emoji6]

Hej dziewczyny :) ja już ochlonelam po wczorajszej wizycie u gina. Postanowiłam, że mam go daleko gdzieś. Będę chodzić prywatnie i kij im wszystkim w oko. Trudno. Tylko powiedzcie mi jak to jest przy zmianie lekarza prowadzacego- on mi zalozy Nowa kartę ciąży czy będzie kontynuować tę?
Co do badań prenatalnych, to my się jeszcze nie zdecydowalismy do końca.

Ja mam dzisiaj usg prenatalne i bardzo się stresuje. Tak jak czytałam posty to się zastanawiałam właśnie....6 styczeń i 11 tc? To jak oni to obliczaja? W ogóle nie śpię ostatnio bo myślę ciągle o dzidzi czy wszystko będzie ok. A jak u Was? To moja druga ciąż A i nie pamiętam abym w pierwszej była aż tak przejęta, a mówią że druga to już mniej stresu. Tylko u mnie było 10 lat przerwy więc pewnie dlatego

Ale wam dziewczyny zazdroszczę tych porodów przed terminem. Ja swojego synka 10dni po terminie i naprawdę miałam dosyć pytan czy już urodziłam[emoji51]

reklama
Hej dziewczyny :) ja już ochlonelam po wczorajszej wizycie u gina. Postanowiłam, że mam go daleko gdzieś. Będę chodzić prywatnie i kij im wszystkim w oko. Trudno. Tylko powiedzcie mi jak to jest przy zmianie lekarza prowadzacego- on mi zalozy Nowa kartę ciąży czy będzie kontynuować tę?
Co do badań prenatalnych, to my się jeszcze nie zdecydowalismy do końca.
To może chodz do jednego i drugiego skoro masz już założona kartę ciazy, w sumie nic nie szkodzi. Ja też myślałam aby tak zrobić ale ja to już chyba przejmuje się ta ciąża aż za bardzo.

Do góry