reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej [emoji4]
16.7 mm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
Byłam dzisiaj u ginekologa i jest wszystko ok :) widziałam jak serduszko biło i jak maleństwo się poruszalo [emoji7] mam brać dalej duphaston ale nie muszę już cały czas leżeć, tylko się oszczędzać [emoji4] termin mam na 21.01. :) [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 867588
Mała cudowna istotka[emoji7] [emoji7] [emoji7] rosnijcie zdrowo [emoji4]

Tu masz wszystkie moje badania z cenami. To możesz porównać czy dużo drożej niż u ciebie i czy mam coś więcej zlecone. Ale wydaje mi się że to taki standardZobacz załącznik 867641
Powiem Ci że ja niektórych badań nie mamale może mi znów na wizycie jakieś inne zleci. On mi jakoś na 1 dał trochę potem znów trochę ale czekam żeby mieć świeże i idę tydzień przed wizytą.

Dziewczyny zjadłam takiego wielkiego burgera, to mięso było pyszne! Mimo że mam wstręt zawsze u kogoś smakuje lepiej[emoji23]ogólnie mam zaparcia....

Dziewczyny zjadłam takiego wielkiego burgera, to mięso było pyszne! Mimo że mam wstręt zawsze u kogoś smakuje lepiej[emoji23]ogólnie mam zaparcia....
Mi kawa pomaga, może nie mam zaparć, ale ka znowu chodze do toalety tak co drugi dzien tylko i zapodaje sobie kawe z rana z mlekiem i zdecydowanie pomaga.

reklama
Spróbuj herbatę z rumianku albo kopru włoskiego- mi pomogło A.mialam zaparcia i wzdęcia
Rumianek gdzieś mam w domu. A dziewczyny co ja dziś przeżyłam oczywiście bedac na mieście siku mi się zachciało no i poszłam do łazienki tam w burgerowni...wysikalam się i podtarlam i patrzę na papier a tu coś czerwonego. Zawał na miejscu, wszystko mi przed oczami przeleciało. A tu patrzę papier kolorowy..[emoji23]takze jak macie takie paranoję nie kupujcie papieru z nadrukiem[emoji16]

Do góry