reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny a jak to jest u Was współżyjecie czy pościcie z partnerami? Mi lekarka na USG też powiedziała, żeby lepiej się wstrzymać a lekarz prowadzący, że można i nie wiem, co o tym myśleć.

My kochamy się normalnie. Myślę, że jeśli nic się nie dzieje, tzn. nie ma plamień czy krwawienia, to spokojnie można.

My kochamy się normalnie. Myślę, że jeśli nic się nie dzieje, tzn. nie ma plamień czy krwawienia, to spokojnie można.
Nam lekarz jeden mowił, ze mozna nie ma przeciwskazan a ten nasz, ze mozna jak najbardziej, ale u nas ze tyle lat sie staralismy to woli dmuchac na zimne i zebysmy sie do 12 tyg wstrzymali.

Dziewczyny jak u Was z objawami? Ja mam dziś 8t6d i jedynym moim objawem są bolące dość mocno wieczorem i w nocy piersi, w dzień bolą mniej, czy któraś z Was też tak miała??? [emoji4]

Jestem juz w domu. Szcześliwa jak nigdy w życiu. Miałam racje, że ten ostatni lekarz zrobił na szybko to usg i się nie zgadzało. Dobrze, ze juz mam swojego. A więc miałam usg przez BRZUCH już! I nasze maleństwo ma 2cm! Serduszko 170/min. Termin zgadza sie idealnie z OM czyli mamy dzisiaj 8t3d [emoji7] Termin 22 stycznia. Kolejna wizyta 3 lipca. Wszystko jest ok, ale z racji, ze 5 lat starań to dał mi duphaston. Mówi lepiej dmuchać na zimne. Ale doustne na szczescie. I do kolejnej wizyty mamy nie współżyć na wszelki wypadek. Zobacz załącznik 866497

Super, że jesteś zadowolona i spokojna [emoji4] Ja oba usg miałam na początku ciąży i od tamtej pory już żadnego. Dobrze, że chociaż widziałam bijące serduszko... Ale fajnie, że u Ciebie wszystko okej.

Ale dziewczyny naskrobalyscie dużo, no zdążę teraz doczytać. Wlasnienjem śniadanko i ruszam do diabetologa...już mi słabo na sama myśl o całodniowej kolejce do lekarza...wrrr...i tak co 2 tygpdnie.

A propos brzuszków... Normalnie patrzę w lustro i nie wierzę [emoji50] 10t3d a ja wyglądam jak w 5 miesiącu! A przed ciąża zero brzucha. Może lekarz nie zauważył i tam są bliźniaki [emoji23] Zobacz załącznik 866661

Uspokoję Cię, mam to samo [emoji51] To chyba dlatego, że to nasza trzecia ciąża. Macica jednak już trochę dostała w kość i dlatego tak mocno i szybko widać.

reklama
U nas jest Bejbik [emoji16] mój maz ciagle ze "on", a ja miałam przeczycia co do dziewczynki, a teraz jakos faktycznie czuje chłopca, albo to juz autosegestia. Ale jest mi tak mega obojetniez ze szok. Zawsze myslalam ze bede bardziej ukierunkowana w razie czego. A teraz 50/50 i ano grama w żadną stronę.

Ja podobnie [emoji846] Urodzę i pokocham jak swoje [emoji6]co by nie było [emoji6]

Do góry