reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja mam jeszcze Leszka Free.. Radler nie jest zły ,ale dla mnie jest taki " ciężki" ,po prostu taki napój gazowany.

Witajcie dziewczyny :) Równiez zostane styczniową mamą
emoji2.png
termin na 18.01.2019

Witam nowe Stycznióweczki ;-) ;)

Pewnie na każdego inaczej jak to ze wszystkim jest. Ja mam same mdłości bez wymiotów i wstrętu do jedzenia. Wręcz zajadam mdłości. Krople biorę jak jest gorzej trzy razy dziennie po 25 kropel rozpuszczam w trochę wody i pije. Mi mdłości po jakimś czasie ustają albo całkiem albo na tyle że mogę funkcjonować normalnie. Ale zanim zdecydowałam się na zakup to przekopałam internet i czytałam opinie dziewczyn które nawet przestały wymiotować dzięki nim. Ja osobiście polecam. A jak j Ciebie będą działać to nie będzie wiadomo dopóki nie spróbujesz ;-) ;)

Też jak za dużo zrobię w ciągu dnia to mnie trochę boli i ciągnie więc tak chyba już jest :) czego uczysz w szkole?
Uczę w szkole policealnej w studium kosmetycznym - przedmiotów zawodowych. Oprócz tego mam swój gabinet. Nie ukrywam, że jak nie miałam L4 ,to mi było ciężko w tygodniu gabinet, a kazdy weekend sobota i niedziela w szkole po 10-12 godz masakra[emoji33]

reklama
Ja polecam Bavarie. Też ma 0% i jest normalna, pszeniczna i jakaś tam jeszcze. Smakuje jak normalne piwo :) rok temu piłam radlery 0% ale wtedy były tylko cytrynowe i teraz mam wstręt do nich ;) ale te jabłko mięta są ok!

Ja mam wizytę 21 czerwca :)

Do góry