reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Witajcie dziewczyny, przychodzę do Was z innego wątku bo dziś wszystko się potwierdziło. Jest zarodek 15 mm, bije serducho, więc spokojnie mogę ogłosić się styczniową mamą [emoji2] termin 17.01.2019 według USG, 19.01.2019 według OM [emoji7]
Witaj Gosia [emoji3]powiedz coś więcej o sobie[emoji16]

reklama
Dziewczyny pokluwa was tak czasem podbrzusze z jednej i drugiej strony?
Ja właśnie cały dzień się stresuję bo prawie cały dzień mnie dziwnie pobolewa w pewnym momencie miałam chwilę zwątpienia czy nie jechać do szpitala.
Byłam dzisiaj w szkole zawieźć L4 ,trochę tam posiedzialam musiałam powystawiać resztę ocen kilka analiz potem na chwilę do gabinetu i jeszcze zachcialo mi się pierogów no i zrobiłam je - może się przeciązyłam
Sama już nie wiem jeszcze chyba od klimy w aucie coś w plecy mi weszło że jak oddech biorę to kłucie w plecach czuję. [emoji33][emoji855]

A obczajalam ostatnio mojego też[emoji3]słuchajcie dziewczyny może któraś się orientuje.mam umowę do października i powinnam już wtedy dostać na stałe ponieważ według nowego prawa będę mieć przepracowane 33miesiace.i moje pytanie czy przedłuża mi do dnia porodu tylko cZy muszą na stałe?
Skoro już muszą na czas nieokreślony to na taki.;)

Witaj Gosia [emoji3]powiedz coś więcej o sobie[emoji16]
Mam 29 lat, jestem już prawie 8 lat po ślubie i przez ten cały czas staraliśmy się z mężem o dzidzie. Nie wychodziło nam niestety... Okazało się że to wina mojego PCOS i słabego nasienia męża. Podeszlismy do in vitro i dzięki Bogu udało się za 1szym razem.

Mam 29 lat, jestem już prawie 8 lat po ślubie i przez ten cały czas staraliśmy się z mężem o dzidzie. Nie wychodziło nam niestety... Okazało się że to wina mojego PCOS i słabego nasienia męża. Podeszlismy do in vitro i dzięki Bogu udało się za 1szym razem.
Gratuluję :) to musi być mega radość po takim czasie :)

Dziewczyny jak to jest z tymi kroplami na mdłości? Imbifem czy jak im tam. Jak to działa? Pije krople i nagle mi mdłości przechodzą i juz nie mam obrzydzenia na myśl o jedzeniu i moge jeść normalnie wszystko?

Tym bardziej Gratuluję [emoji4][emoji4] Bardzo podziwiam osoby,które walczą do samego końca

Gratuluję :) to musi być mega radość po takim czasie :)

Dziewczyny jak to jest z tymi kroplami na mdłości? Imbifem czy jak im tam. Jak to działa? Pije krople i nagle mi mdłości przechodzą i juz nie mam obrzydzenia na myśl o jedzeniu i moge jeść normalnie wszystko?
Myślę że to tak nie działa hehe ale sama chętnie się dowiem .

Ja od paru dni walczę z okropna sennością, czuję że nie nadaje się do niczego ..wracam z pracy ,padam i zasypiam ,budzę się na wieczór ,coś chwilę podziałam i znów spać ..

reklama
Ja od paru dni walczę z okropna sennością, czuję że nie nadaje się do niczego ..wracam z pracy ,padam i zasypiam ,budzę się na wieczór ,coś chwilę podziałam i znów spać ..
Ja mam takie ataki jak cos zjem to mnie ścina z nóg, oczy lecą, ale to chwilowe tak z 5min i przechodzi [emoji23]
A dzisiaj skusiłam się na to "piwo" radler zupełne 0.0% jakieś pomarańczowo coś tam i teraz siedze i mnie mdli jak cholera.

Do góry