Artemida90
Fanka BB :)
Idę spać bo padam na ryjek. W przyszłym tyg będą nocne zmiany, hardcore
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc,ja też odpoczywam po ciężkim tygodniu i przed ciezkim tygodniem [emoji4]Idę spać bo padam na ryjek. W przyszłym tyg będą nocne zmiany, hardcore
A mnie już odrzuciło od kawy zupełnie [emoji52]Tylko herbata z cytryną podchodziCześćja też właśnie zaczynam dzień kubkiem kawy-słaba i moja jedyna w ciagu dnia,wiec sie delektujedziś spędzam dzień w pracy.fajnie że jest nas coraz więcej
Moni szczerze i tak ci nic nie powiedzą tak jak mi..Mi w szpitalu lekarka powiedziała że natura zadecyduje ech i takie plamienia się zdarzają .Jak bierzesz Duphaston to i tak nic więcej nie dostaniesz, po prostu oszczędzaj się , gdyby było tego więcej to wtedy podjedź do szpitala.Witam dziewczyny wczoraj miałam taka sytuację ,że na papierze zobaczyłam dwie jasnoróżowe plamki dziś już nic ,myślicie ,że mogę poczekać i w tyg iść na wizytę ?sytuacja była jednorazowa i dodam, że dziś nic mnie raczej nie boli, może brzuch ale delikatnie czuje