reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

reklama
Lepi super ten piesek:)

Jaipur doszedł do nas ten tablet i w naszym jest regulacja głośności:) Szkoda tylko że ta pani w nim gada jak za karę :/

lepi piesek fajny :)
jolek może Igi nie zwróci uwagi na ton glosu tej pani z tableta ;)

A ja chciałam wam się pochwalić,co już mamy na oku:
- autko jeżdżące po ścianach i suficie!!! :) dla chrześniaka (5 lat) mojego M -> SAMOCHÓD WALL CLIMBER JEŹDZI PO ŚCIANACH (2820591713) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- dla naszego łobuziaka albo kierownica - KIEROWNICA INTERAKTYWNA SYMULATOR DŹWIĘKI,ŚWIECI.. (2804951224) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo smarfonik - Smily FONE SMARTFONIK Telefon INTERAKTYWNY *0822 (2802971520) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i do tego coś niewiarygodnego-miseczka niewyspka! - MISECZKA NIEWYSYPKA GYRO BOWL DZIECKA PRZYKRYWKA (2800293400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- dla mojej chrześniaczki (9 lat) - PET SHOP DO DEKOROWANIA DECO PETS HASBRO PIES LPS (2831912599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- dla małego Filipka (4 miesiące) - lampka taka - TOMY PROJEKTOR Lampka KUBUŚ LULLABY Disney *1862 (2795706928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub taka CHICCO Zawieszka KSIĘŻYC POZYTYWKA Lampka * NIEB. (2800077843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- a dla mojej gwiazdy mamy nadal dylemat. Zastanawiamy się między grą lps - Gra ZGADNIJ KTO TO Littlest Pet Shop LPS Gry 41650 (2795885818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo kucyk z samolotem sterowanym - My Little Pony KUCYK SAMOLOT ZDALNIE STEROWANY (2822787016) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo mata do tańczenia - SMOBY Muzyczna MATA Do TAŃCZENIA HELLO KITTY HIT (2797979571) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I na razie tyle :)

Jaipur u nas jest na górze na obudowie:)

Persefona prezenty super, lampkę kubusiową sama bym chciała :zawstydzona/y:No to teraz zostaje wyskoczyć z kasiorki :)

My chyba na święta pojedziemy do moich rodziców i zostaniemy do nowego roku .Nie wiem czy wytrzymam tam tyle czasu ale zobaczymy. Raczej my starzy nie będziemy sobie robić prezentów,ale na miejscu jest mój chrześniak i jego braciszek. Siostra pewnie się nie pojawi bo ja będę a my przecież nie gadamy ale podejrzewam że mój chrześniak nie popuści i przyleci. Nie planuję robić specjalnych prezentów. Zrobie im paczki ze słodyczy i tyle.

Matusia to ty sobie kupujesz łapkę na muchy i komary ;-):-D
A takie choineczki teraz w biedronie są więc jak coś to nie musicie się męczyć i piec;-)

reklama
Do góry