reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

dzięki Ypra bo już zaczęłam się zastanawiać czy nie oddać ;p a właśnie jak gdzieś jesteśmy i ktoś ma taki jeździk to chwalą...

reklama
chmurka moja Emma ma taki jeździk tylko że syrenkę Ariel i chętnie do dziś na nim jeździ.. jak tylko Viki wsiada na rower to Emma na pchacz i ganiają się po osiedlu :-)
nie oddawaj jździka on posłuży na dłuuugo :tak: na tym co jeździ Emma to Viki jeszcze czasami siada i jeździ :-)
więc zabawa superowa ;-) sama pewnemu chłopcu na 1,5 roczku to kupowałam :tak:
Matusia u nas też lalki bobasy na topie :-p i o dziwo te lalki u Viu tez były na topie w tym samym wieku a później już nie :-p
no ale teraz wracają bo jak widzi Emkę to bawią się razem ;-)
a kameleon :-) fajna sprawa:-)

Chmurka Marti nasza też do tej pory na jeździku śmiga, identycznie jak Julek dostała na roczek. Albo spaceruje z jeździkiem po domu. Polecam i ze swojej strony.

juniorek podobny jeżdzik ujeżdzał u 2 kolegów, to zabawka napewno nie na chwilę.Więc teraz też jest sens jest zakupu jesli ktoś nie ma.
U nas też na roczek był jako prezent, na 2 latka będzie rowerek biegowy:-p jak ten czas leci..

O ja już się rozglądam za rowerkiem biegowym, z konia zrezygnowałam. W tesco był szał, ludzie z koszami wypchanymi zabawkami. No i my też nie byliśmy gorsi. Kilka pudełek lego, 1 barbie, rozkładany autobus dla Krzysia pod choinkę, zestaw ciastoliny i nie wiem co jeszcze. Niestety wszystkim dzieciakom z rodziny, nie udało się wybrać.

Chmurka, myślę tak jak dziewczyny, że jeździk jeszcze dłuuugo posłuży:tak:

Jaipur, Ypra macie z biegowych już coś na oku?

Jakie lalki bobaski polecacie? Chciałabym żeby piła z butelki na niby i smoczek brała ni i może płakała i spała. Jedzenie i picie prawdziwe oraz kupki odpadają!

reklama
Matusia - Pola niedawno dostala bobaska - lalke Agatke - ma buteleczke do picia i robi 'A kuku' i szuka mamusi, Pola jest zachwycona, a jak dla mnie wystarczy to :)) aha mruzy tez oczka, ktore Polka probuje jej wydlubac :-)

Do góry