reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Guzek pod pachą

Pettitbelle

Fanka BB :)
Hej, czy któraś z mam karmiących piersią miała taką zmianę pod pachą i okazało się ze od karmienia ? Ciężko mi się wybrać do lekarza ale chyba będę musiała. Miękkie, nie boli, przesuwa się. Na węzeł to nie wyglada bo z wysoko

Załączniki

• D75E34E2-741D-4054-A220-346DA18667E8.jpeg
    D75E34E2-741D-4054-A220-346DA18667E8.jpeg
    427,5 KB · Wyświetleń: 1 167
  • 9FD3959E-E84A-45C4-B80A-4CC67CF1ABC2.jpeg
    9FD3959E-E84A-45C4-B80A-4CC67CF1ABC2.jpeg
    124,1 KB · Wyświetleń: 1 556
  • 2FE9AF6E-9017-4179-851A-FF2629D3E766.jpeg
    2FE9AF6E-9017-4179-851A-FF2629D3E766.jpeg
    215,2 KB · Wyświetleń: 2 981
reklama
Grucha pod pacha i ciezko sie wybrac do lekarza. A jak to zmiana zlosliwa? Nikt cie nie zdiagnozuje na podstawie zdjecia.
Wybieram się w tygodniu. Zauważyłam dopiero teraz… z dzieckiem na piersi ciężko się wybrać i chciałam do tego czasu jakiejś otuchy, ze ktoś miał podobne od karmienia piersią. .. jakiś zastój czy coś

mialam kilka tygodni temu podobnie i zniknelo po kilku dniach, okolo 6 jesli dobrze pamietam. obserwuj, mysle ze to byl zapchany gruczol jak ktos napisal u gory. ja piersia juz nie karmie wiec w moim przypadku to nie od karmienia, mysle ze u Ciebie moze byc podobnie. czytalam na jakiejs stronie ze do lekarza najlepiej sie wybrac po okolu 14 dniach bo wlasnie wtedy jesli nie zmaleje/ zniknie to lekarz bedzie wiedzial co robic. ale nie chce cie wprowadzac w blad, jesli czujesz ze konsultacja jest potrzebna to idz. wydaje mi sie tez ze u mnie to bylo mniejsze.

mialam kilka tygodni temu podobnie i zniknelo po kilku dniach, okolo 6 jesli dobrze pamietam. obserwuj, mysle ze to byl zapchany gruczol jak ktos napisal u gory. ja piersia juz nie karmie wiec w moim przypadku to nie od karmienia, mysle ze u Ciebie moze byc podobnie. czytalam na jakiejs stronie ze do lekarza najlepiej sie wybrac po okolu 14 dniach bo wlasnie wtedy jesli nie zmaleje/ zniknie to lekarz bedzie wiedzial co robic. ale nie chce cie wprowadzac w blad, jesli czujesz ze konsultacja jest potrzebna to idz. wydaje mi sie tez ze u mnie to bylo mniejsze.
Było robione usg piersi i węzła, fakt powiększony na 2 cm ale piersi ok. Już mam go z 1,5 miesiąca i nie maleje

reklama
Do góry