reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grzybek mombella

Elwirka1665

Zaangażowana w BB
Witam mamusie🙂
Kupiłam moje 3 miesięcznej córeczce gryzak grzybek mombella.Czytałam na jego temat bardzo dużo pozytywnych opinii.
Jedna Pani pisała, że bobas karmiony piersią może odrzucić pierś przez ten gryzaczek.
Czy to prawda?miałyście taki przypadek?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam serdecznie

reklama
Witam mamusie🙂
Kupiłam moje 3 miesięcznej córeczce gryzak grzybek mombella.Czytałam na jego temat bardzo dużo pozytywnych opinii.
Jedna Pani pisała, że bobas karmiony piersią może odrzucić pierś przez ten gryzaczek.
Czy to prawda?miałyście taki przypadek?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam serdecznie

Generalnie sam producent tak pisze, że może być pomocny w odstawianiu od piersi

Ja karmię już 15 miesięcy. Miał normalnie grzybka i nie odrzucił piersi. Dostawał też smoczek, ale nie był zainteresowany. Dostawał i dostaje mleko mm w butelce sporadycznie i dalej nic. Mój syn widocznie nie przejmuje się opiniami w internecie ;)

Mieliśmy grzybka mombella, syn kp, za miesiac konczy 2 lata, nie mial on najmniejszego wpływu na karmienie piersią. Z tym że u nas on był raczej bez szału, jakoś specjalnie się nie przydał i ogólnie, mimo że ta marka ma super opinie, to jak dla mnie zarówno Grzybek jak i inne ich gryzaki to przerost formy nad treścią. Ot, kawałek kolorowej gumy z dość fajnym designem, ale nic więcej.

reklama
Do góry