reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

podszywanie się na forum za kogoś innego przerabiałam już parę razy z tym, że na innym forum. Nie tylko osoby udawały, że są w ciąży, ale również, że straciły dziecko. Przykre jest, że człowiek się z kimś zżyje, a potem taki kop w tyłek. Co do zdjęć i ich kradzieży to też przerabiałam. Kiedyś jedna z forumek wpadła na pomysł, by zdjęcia były ze znakiem wodnym, to też był jakiś sposób.

Ja też jestem nie ufna. Na innym forum wątek zamknięty założyłyśmy po porodzie, kiedy już bardziej się poznałyśmy i ilość osób zmniejszyła się. Zostały tylko te, co chciały pisać.

Co do nr telefonu to ja po przykrych przygodach staram się uważać z udostępnianiem go. Mam tel. na abonament, więc numeru nie da się ot tak zmienić.

Nie wiem, czy ktoś nie będzie chciał zabawić się moim kosztem (np. jakiś nudzący się dzieciak, który sobie coś tam wymyśli). Na innym forum wymieniłyśmy się numerami, ale tylko na zasadzie, że ten kto podał numer miał wgląd w listę numerów innych.Ewentualnie podawał numer tylko osobie, która prowadziła tę listę.  Chociaż to też nie była bezpieczna forma.

W sieci tak naprawdę trudno o bezpieczeństwo. Staram się wierzyć, że jest więcej tych dobrych i uczciwych ludzi niż tych drugich, ale same wiecie jak to jest.

Do góry