reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Ka Niunia już ma się lepiej w nocy wyskoczyła z tego wielkiego pudła.Jeszcze jedna nóżka tak jakby jej się uginała ale biega już szybko :D .Stwierdziłam,ze nie będę jej narażać na stres i dam jej jeszcze tydzień i dopiero pójdziemy do weterynarza.Skoro w dwa dni jest taka poprawa .Świeżaki robią za mamę :D
IMAG0697.jpg

Załączniki

• IMAG0697.jpg
    IMAG0697.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 229
Super! Cieszę się, że idzie ku dobremu[emoji16]

Dziewczyny, jak Wasze dietowanie? Ja coś się ogarnąć nie mogę przez wakacje.

Strasznie dawno u Was nie bylam. Czas przy maluchu leci bardzo szybko.
Ka u mnie z dietowaniem trochę odpuszczone, na więcej sobie pozwalam, ale waga powolutku bo tylko 1kg na miesiąc spada. Strasznie to demotywujace ale może kiedyś nie będzie wracac.

Agunia, super, że Niunia wraca do zdrowia :) nie mogę się na nią napatrzeć [emoji7]

Pies moich rodziców ma tego brokuła i go tak kocha, że nikomu go nie daje, i wszędzie go nosi [emoji3]

Ka, Tobie też wakacje gastronomiczne się należą [emoji3] przynajmniej na chwilę, żeby nie zaprzepaścić cudownych dotychczasowych efektów [emoji4]

Tita, kilo na miesiąc to też jest sukces i to też jest dobry wynik :) pomyśl sobie, że mógł to być kilo na plus [emoji4] co do soi to też unikam, bo też mam problemy tarczycowe, ale czasem muszę sosu dodać [emoji3]

O jesteś Mimi, miałam Cię wywoływać [emoji16]

My w tym roku jedziemy się pokręcić po świętokrzyskim, w zasadzie nigdy nie byłam. A i fajne hotele są w lepszych cenach niż gdzie indziej.

Mimi, dużo Ci wpadło na wadze? Na pewno to ogarniesz!

reklama
Do góry