reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Co do mojego męża ręce opadają ...jak mu wygarnęłam to zaczął coś pyskować jak to po paru piwach... A wczoraj mi oświadczył ,że po roczku jedzie na tydzień do Norwegii....
Mimi czytałam przepis to w tym co robiłam jest kruchy spód i krem jogurtowo śmietankowy .
Ka smacznie wygląda to Twoje śniadanko :) U mnie standardowo serek waniliowy .Ostatnio jeść nie mogę wszystko mnie boli, mdłości nie przechodzą aż się wszystkiego odechciewa.
W czwartek muszę na zakupy jechać kupić wszystko na roczek nie wyobrażam sobie tego. W sobotę czeka nas tort ja ledwo żywa a matka chrzestna ma nogę w szynie gipsowej ale damy radę ;)

reklama
Co do mojego męża ręce opadają ...jak mu wygarnęłam to zaczął coś pyskować jak to po paru piwach... A wczoraj mi oświadczył ,że po roczku jedzie na tydzień do Norwegii....
Mimi czytałam przepis to w tym co robiłam jest kruchy spód i krem jogurtowo śmietankowy .
Ka smacznie wygląda to Twoje śniadanko :) U mnie standardowo serek waniliowy .Ostatnio jeść nie mogę wszystko mnie boli, mdłości nie przechodzą aż się wszystkiego odechciewa.
W czwartek muszę na zakupy jechać kupić wszystko na roczek nie wyobrażam sobie tego. W sobotę czeka nas tort ja ledwo żywa a matka chrzestna ma nogę w szynie gipsowej ale damy radę ;)
Ale tak sobie rekreacyjnie jedzie czy do jakiejś pracy? Beznadziejnie się zachowuje!

A niech jedzie, nie będzie Ci gitary zawracał! [emoji32]

Na roczek najważniejsze, żeby sam solenizant był w dobrej formie [emoji16] ale nie zaharuj się kobieto, na gotowcach też można pojechać w takiej sytuacji [emoji8]

Ka, super śniadanko :) jak tak zobaczyłam Twoją rybkę, to przyszło mi do głowy kupić sobie dorsza na obiad [emoji16] i kapustę kiszoną [emoji7]

U mnie dziś była jajecznica i kanapki z chleba pełnoziarnistego z pomidorem [emoji4]

Phoenix do pracy ale wcale teraz nie musi i wystarczyło by mu tam 3dni ...
Colorado to samo powiedziałam do teściowej tylko poszło przy tym kilka epitetów :p
Co do gotowców to nawet gdybym umierająca była nie podam czegoś takiego;) Już niedługo i sama się przekonasz , że dla dzieci zrobi się wszystko nawet kosztem zdrowia. My już tak mamy w przeciwieństwie do naszych brzydszych połówek ;)

Phoenix do pracy ale wcale teraz nie musi i wystarczyło by mu tam 3dni ...
Colorado to samo powiedziałam do teściowej tylko poszło przy tym kilka epitetów [emoji14]
Co do gotowców to nawet gdybym umierająca była nie podam czegoś takiego;) Już niedługo i sama się przekonasz , że dla dzieci zrobi się wszystko nawet kosztem zdrowia. My już tak mamy w przeciwieństwie do naszych brzydszych połówek ;)
A teściowa co na zachowanie syna? Moja ma swoje odchyły, ale mam wrażenie, że w takiej sytuacji przywróciła by swojego synka do pionu [emoji23] aczkolwiek mogę się mylić [emoji23]

Wiem, że co swoje to najlepsze [emoji4] ale to nawet pod kątem gości bardziej mówiłam [emoji23] u mnie też raczej gotowcami się nie wyręczam, ale też nie byłam nigdy w kiepskim stanie zdrowotno-samopoczuciowym, pomijając pms-y ;)

Nawet robota kuchennego z myślą o pichceniu małemu bąbelkowi kupowałam hehe

@agunia50002 no rzeczywiście super pomysł męża! Faceci chyba trochę tak mają, bo mój właśnie mnie poinformował, że za tydzień ma wieczór kawalerski szwagra i w domyśle że MUSI być.

@Ka.2606 łał jakie super zdrowe śniadanko! Chciałabym tak umieć zmiłenić nawyki żywieniowe, a nie tylko musieć ograniczać porcje co też średnio mi wychodzi ;)
Uczę się tej zmiany nawyków od lat a i tak często grzeszę [emoji3]

Dziewczyny drogie, widziałyście może gdzieś jakąś galaretkę owocową (tą w proszku) bez cukru, z jakimś sensownym zamiennikiem? [emoji4]

reklama
Kurde. A przyznam się, że zdarza mi się zgrzeszyć ostatnio i robię te galaretki zwykle. Tylko z 1 opakowania robię 4 porcje i wrzucam tam całą masę truskawek [emoji4] ivtak się zaczęłam zastanawiać, czy może nie ma czegoś bardziej koszernego :)

Do góry