reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Tita, a jesz słodycze codziennie? Bo tak naprawdę wystarczy odzwyczaić organizm i po kilku dniach ochota mija [emoji4]

Ka nie jest, bardzo się staram nie jeść. Jak już mega mi się chce to kupuje ciastka pełnoziarniste i zjem ze dwa. Cala ciążę nie jadłam słodyczy bo aż mnie odrzucało, ale przed to jadłam o to sporo niestety.

Ka, strasznie chciałabym żeby mi teraz ochota na słodkie minęła [emoji23] u mnie w głowie tylko ziemniaki i jakieś lody/gofry [emoji23] oczywiście trzymam się z dala od nich w realu, ale od myśli uwolnić się nie jest tak łatwo [emoji23] ale zawsze wtedy myślę o położnej i ważeniu [emoji23]

Dziewczyny które ćwiczą, jakie robicie ćwiczenia-zestawy na uda i biodra? U mnie huba próba mojej wytrzymałości bo waga od dwóch tygodni ciągle w jednym miejscu.

Ja jeżdżę na rowerze i ćwiczę na orbitreku, więc nie pomogę w tej kwestii [emoji16]

Zaczynam tydzień bez węglowodanów i liczę na cud przy sobotnim ważeniu [emoji23] ma śniadanko marchewka i hummus.

Ja dziś od rana ciągle myślę o lodach które mam w zamrażarce [emoji34]
Póki co grzeje mi się parowka. ... jeszcze nie wiem co do niej.
Ja na sama myśl o marchewkach mam odruch wymiotny od momentu jak upieklam marchewki w przyprawie do ziemniaków i się nimi obzarlam jak [emoji200]

Hahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] ja w ogóle za marchewkami nie przepadam, ale jak się nie ma co się lubi... [emoji6]

Mimi, ja do parówki zawsze kapka majonezu i ogórki świeże albo kiszone.

Ja mam dziś 1 parowke 2 cieniutkie kabanosy i 4 wrapy z sałaty [emoji3]
20180416_084453.jpg

Załączniki

• 20180416_084453.jpg
    20180416_084453.jpg
    65 KB · Wyświetleń: 199
reklama
Do góry