reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
colorado imię już wybrane dla synka? ;) no mam nadzieje się dowiem.... chociaż ja mam pecha do lekarzy, robią usg po 3minuty i nic nie mówiąc przy tym. w pierwszej ciąży słyszałam tylko ze prze Pani otyłość dopiero po porodzie sie Pani dowie jaka płeć.... poszłam do swojego gina prywatnie i mu mówię o tym, on zrobił mi usg i od razu powiedział że córka.
Ciągle się wahamy między Brunem a Leonem [emoji23]
Co do usg to trzeba było lekarzowi powiedzieć, że może to bie Twój tłuszcz, tylko jego kiepskie umiejętności uniemozliwiają mu dostrzeżenie płci [emoji16] ck za gbuuuur!
Dziewczyny jak wyglądają wasze diety? Ja wyeliminowałam cukier i tluszcz
Tłuszcz musisz jeść. Cukier należy wywalić jak najbardziej :) ja jem węglowodany złożone, eliminuję cukier, nabiału i białka sporo. I ostatnio warzywa jem jak królik [emoji16]
U nas też dziś goscie. Będą prosić na wesele. Zbankrutuje w tym roku....
ChrZciny, osiemnastka , prawdopodobnie chrzciny i siostry ciotecznej i 3 wesela [emoji19]
[emoji33] tożto zamiast tych imprez moglibyście calą rodziną na Malediwy uderzyć! [emoji6]

U nas tylko komunia. Wszyscy się pohajtali, pochrzcili. Na szczęście, bo nadmiar takich imprez mnie denerwuje [emoji14]

Dziewczyny, coś mi się z apką poknociło, wszystko pokasowało mi się, musiałam grupy odszukiwać, nie mam archiwum wiadomości [emoji23] chyba jakieś plamy na słońcu :/

Ja się trzymam diety znowu chyba 3ci dzień [emoji1] te śniadania BT rewelacja dla mnie. Zjadłam dziś o 9 na śniadanie 2 parówki, sałatkę z 1/2 mozzarelli, pomidorkami truskawkowymi, papryką czerwoną, sosem z ociupiny miodu, octu balsamicznego i oliwy i o 15 jeszcze głodna nie byłam [emoji1] a normalnie po pełnoziarnistym chlebie zjedzonym o 9 to już o 11 moje myśli krążą wkoło przekąsek [emoji33]

Ja lubię różne rzeczy z kaszy jaglanej. Rano zazwyczaj jem dwie kanapki z chleba żytniego z wędlina i warzywami. Później drugie śniadanie i to zawsze jogurt naturalny z owocami, i Mussli czasami, obiad mięso lub ryba plus warzywa, i podwieczorek lub kolacja warzywa. I zazwyczaj na kolację nie mam pomysłu.

Tita, na kolację przy ograniczaniu mocnym kalorii też często nie miałam pomysłu, czasem robiłam faszerowane na szybko pieczarki zapiekane w piekarniku (np z mozarellą, oliwkami), albo po prostu ser biały wcinałam :) albo taki pasztet/pieczeń z soczewicy, wtedy grubsze dwa plastry jadłam :) ale teraz na kolację to jem węglowodany. Trudno mi całkiem z pieczywa zrezygnować, a rano jeszcze jestem w stanie od biedy sobie ich odmówić [emoji1]

reklama
Ja właśnie rano bez pieczywa żyć nie mogę. A na kolację zjadłabym coś innego właśnie.
Pieczarki to jest dobra myśl i ten pasztet. Natomiast na podwieczorek np lubię płatki jaglanej na wodzie plus jabłko duszone z cynamonem i jakieś inne owoce. Tylko dość szybko chce się jeść.

Do góry